- Makaleler
- 2
Hocam takımı aldım. Başka öneriniz var mıdır?Ben takım elbise giymiştim, üzerine tam oturan bir takım elbise çok klas duracaktır![]()
Hocam takımı aldım. Başka öneriniz var mıdır?Ben takım elbise giymiştim, üzerine tam oturan bir takım elbise çok klas duracaktır![]()
Bende kararsızdım kalabalık yerleri sevmem arkadaşlar ısrar etti bir kere oluyor falan bir şey kaybetmessin, dedim tamam ulan geliyorumBalo hiç samimi birşey gibi gelmiyor bana. 1 hafta sonra benim de balom var. Kararsızım ben de gitme işinde. Ortaokulda balo mu olur be?!
İşte bu ya en temiziGenç arkadaşların takım elbiseyi taşıyabildiğini düşünmüyorum. Kim olursa olsun genel olarak 17-18 yaşındaki çocuğa pek gitmiyor. Hem zaten ortama gereksiz bir hava kattığına ve abartılı olduğuna inanıyorum. Bence gömlek ve pantolon yeterli olacaktır.
Ve daha sonra bir daha giymeyeceğin şey için fazla para bayılma. En azından sonradan giyebileceğin bir şey almalısın.Eki Görüntüle 387937
Eki Görüntüle 387938
Normalde üsteki elbiseyi alıyordum adam kasada ceketi 100 tl fazla olduğunu söylediği için almadım başta dediği fiyatı bir anda artırdı. (Suvari mağazası)
O yüzden baska mağazadan alttaki olanı aldım, aralarında fazla bir fark yoktu sadece öyle yaptığı için almak istemedim sizce hangisi iyi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.