Ç çikolatalı yoğurt Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2025 #1 Soruma fiziği dahil etmeyin, sadece biyoloji ve kimya; ikisinin de TYT'sini çalışmış ama 11'e bakmamış birisi için soruyorum, esenlikler.
Soruma fiziği dahil etmeyin, sadece biyoloji ve kimya; ikisinin de TYT'sini çalışmış ama 11'e bakmamış birisi için soruyorum, esenlikler.
Çözüm Devolve 28 Ağustos 2025 çikolatalı yoğurt dedi: Tamamdır hocam peki denge kısmı hayatı önemli mi Reddit'de ondn bahsetmişlerdi de. Genişletmek için tıkla... Dengeyi bilmeniz iyi olur hocam. Ben de son zamanlarda dengede sorun yaşıyorum ve küçümsenecek bir konu değil kesinlikle sona bırakılmamalı. 1 haftada halledebilirsiniz bence halledin okul açılıp yoğunluk artmadan.
çikolatalı yoğurt dedi: Tamamdır hocam peki denge kısmı hayatı önemli mi Reddit'de ondn bahsetmişlerdi de. Genişletmek için tıkla... Dengeyi bilmeniz iyi olur hocam. Ben de son zamanlarda dengede sorun yaşıyorum ve küçümsenecek bir konu değil kesinlikle sona bırakılmamalı. 1 haftada halledebilirsiniz bence halledin okul açılıp yoğunluk artmadan.
KS KS Ç çikolatalı yoğurt Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2025 #21 Devolve dedi: Bölüme kesin karar vermedim sadece İTÜ istiyorum şu anlık. Sizin hedefiniz nedir? Genişletmek için tıkla... Asıl istediğim ee müh gibi hocam ama makineda okurum okulda Hacettepe gibi hocam. Artı 0 Eksi
Devolve dedi: Bölüme kesin karar vermedim sadece İTÜ istiyorum şu anlık. Sizin hedefiniz nedir? Genişletmek için tıkla... Asıl istediğim ee müh gibi hocam ama makineda okurum okulda Hacettepe gibi hocam.
Devolve Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 1.667 Çözümler 17 28 Ağustos 2025 #22 çikolatalı yoğurt dedi: Asıl istediğim ee müh gibi hocam ama makineda okurum okulda Hacettepe gibi hocam. Genişletmek için tıkla... Umarım hedefinize ulaşırsınız hocam. 1 senede çok rahat şekilde kazanırsınız disiplinli çalıştınız mı. Artı 0 Eksi
çikolatalı yoğurt dedi: Asıl istediğim ee müh gibi hocam ama makineda okurum okulda Hacettepe gibi hocam. Genişletmek için tıkla... Umarım hedefinize ulaşırsınız hocam. 1 senede çok rahat şekilde kazanırsınız disiplinli çalıştınız mı.
KS KS Ç çikolatalı yoğurt Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2025 #23 Devolve dedi: Umarım hedefinize ulaşırsınız hocam. 1 senede çok rahat şekilde kazanırsınız disiplinli çalıştınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam 9 ayda öğrenilmeyecek bir şey değil mentalde bittiyor artık kalanıda bizde. Artı 0 Eksi
Devolve dedi: Umarım hedefinize ulaşırsınız hocam. 1 senede çok rahat şekilde kazanırsınız disiplinli çalıştınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam 9 ayda öğrenilmeyecek bir şey değil mentalde bittiyor artık kalanıda bizde.