Merhaba, 12. sınıf sayısal öğrencisiyim. Şu an dershaneye gitmekteyim fakat dershanenin zaman kaybı olduğunu ve verim açısından da iyi olmadığını düşünüyorum. Bırakmak istiyorum fakat karar veremedim, ne yapmam gerekiyor?
Dershaneye gitmeden düzeni sağlayabilir misin? Sağlayabilirsen kesinlikle bırak evde çalışmak zaman açısından daha iyi olacaktır.
sosyalliğe gerek duymuyorum yks senesinde sosyallik önemli değil gibi evde çalışabileceğimi düşünüyorumEvde sürekli tek çalışmak, tek bir şeyler yapmak psikolojini kötü etkileyebilecek şeyler. Bunları rahat aşarım, bunlardan rahatça sıyrılırım tamamen derse odaklanabilirim diyorsan hiç düşünme direkt evde devam.
o zaman çok da problem yok hocamsosyalliğe gerek duymuyorum yks senesinde sosyallik önemli değil gibi evde çalışabileceğimi düşünüyorum
Düzenli çalışabiliyorsan kesinlikle evde çalış yoksa dershaneye git.
hocam teşekkür ederim aklımda ki bir kaç soruyu sildin çok sağ ol <3o zaman çok da problem yok hocam
Kişiden kişiye değişir. Bütün liseyi 6 ayda bitiren de gördüm sadece 12. sınıfı 2 senede bitiren de gördüm.Dershaneyi bu hafta bırakmayı düşünüyorum ve sence sıfırdan 8 ay falan kaldı biter mi
Çalışmadan hiçbir şey olmaz. O yüzden devamKişiden kişiye değişir. Bütün liseyi 6 ayda bitiren de gördüm sadece 12. sınıfı 2 senede bitiren de gördüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.