12. sınıf sayısal için Baykuş mentörlük alınır mı?

guatamara

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, ben 12. sınıf sayısal öğrencisiyim. Alsam mantıklı mıdır? Seviyeme göre ders çalışma programı filan, soru veriyorlarmış. Denenir mi? Buraya hemen lekelemek için "hayır" yazıp bırakmayın. Beğeniyorsanız sebebiyle, beğenmiyorsanız sebebiyle beraber açıklayarak yazar mısınız kullanan varsa?

Bence bu koçluk işleri saçma eğer çok kararsız ve takıntılı bir insansan olabilir ama değilsen kendi kendine çalışabilen bir insansan kendi programını kendine göre ayarlayıp çalışman sana daha çok verim verir.

Okulunuzun rehberliğine danıştın mı?

Okulumuzda var ancak bana herkese verdiğinden veriyor okuduğum okulda TYT matematik görüyoruz ders işleme kaynağımız çok eksik bir kaynak aşırı temel düzey bende denemelerde 12-14 net bandında yapıyorum hocaya diyorum ki Eyüp b vdd ile izleyip bitirdiğim konuda video soru çözsem diyorum vakit kaybedersin diyor 20-25 net matematik yapan çocukla bana aynı programı veriyor benim konularım bitmemiş branş deneme başla diyor ondan acaba baykuş mentörlük alsammı dedim kullanan varsa yazabilir.

Kullanan yok mu?

Son düzenleme:
Okulumuzda var ancak bana herkese verdiğinden veriyor okuduğum okulda TYT matematik görüyoruz ders işleme kaynağımız çok eksik bir kaynak aşırı temel düzey bende denemelerde 12-14 net bandında yapıyorum hocaya diyorum ki Eyüp b vdd ile izleyip bitirdiğim konuda video soru çözsem diyorum vakit kaybedersin diyor 20-25 net matematik yapan çocukla bana aynı programı veriyor benim konularım bitmemiş branş deneme başla diyor ondan acaba baykuş mentörlük alsammı dedim kullanan varsa yazabilir.

Kullanan yok mu?
Merhaba dostum eğer mentörlük istiyorsan büyük şirketlerle değil bireysel öğrencilerle çalışmanı öneririm hem daha ekonomik, hem daha ilgili hem de mesela ben programlarımda excel kullanmıyorum, yks odaklı bir app kullanıyorum daha verimli olması adına. Eğer daha detaylı bir bilgilendirme falan istersen iletişime geçebilirizz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı