E Evir Decapat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 107 Çözümler 3 30 Temmuz 2023 #11 Peki ben staj sözleşmesi aldım iş yeri ile olan bilgileri doldurmadan ilk işyerine mi gideyim yoksa ilk okulla mı konuşayım bana doldur getir dediler
Peki ben staj sözleşmesi aldım iş yeri ile olan bilgileri doldurmadan ilk işyerine mi gideyim yoksa ilk okulla mı konuşayım bana doldur getir dediler
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #12 Öğretmenin staj yeri bulup sana söyleyebilir eğer sana bıraktıysa direkt gidiyorsun staj yerine imzalatıp okula götürüyorsun belgeleri mavi dosyaya koyuyorlardı sanırım. Evir dedi: Peki ben staj sözleşmesi aldım iş yeri ile olan bilgileri doldurmadan ilk işyerine mi gideyim yoksa ilk okulla mı konuşayım bana doldur getir dediler Genişletmek için tıkla...
Öğretmenin staj yeri bulup sana söyleyebilir eğer sana bıraktıysa direkt gidiyorsun staj yerine imzalatıp okula götürüyorsun belgeleri mavi dosyaya koyuyorlardı sanırım. Evir dedi: Peki ben staj sözleşmesi aldım iş yeri ile olan bilgileri doldurmadan ilk işyerine mi gideyim yoksa ilk okulla mı konuşayım bana doldur getir dediler Genişletmek için tıkla...