12. sınıfı açık lisede okumak mantıklı mı?

Sınavlar halledilir hocam her türlü. Yani okulun sınavlarından zor olamaz, sadece benim geçecek bir kurala kendimi onaylatmam lazım oda ya kurandan ilerleyeceğim mecbur yada 6 yıl önce 2 kere resmi İzmir satranç turnuvasına katıldığımı göstermem lazım takım şeklinde çıkmıştık ama lisansım yoktu okulumuz tarafından en iyi olarak seçilmiştik, bu da işe yaramaz gibi.

Benim kardeşim çocukluğundan beri futbol kursuna gidiyordu, oradan lisans mı ne gösterdiler bilmiyorum ama bir şekilde geçti bu sene.

Benim kardeşim çocukluğundan beri futbol kursuna gidiyordu, oradan lisans mı ne gösterdiler bilmiyorum ama bir şekilde geçti bu sene.
Neyse artık ben bi o ilkokuldaki satranç öğretmenine yazayım belki bişey biliyordur. Eskiden yapılan şeyler için lisans çıkmaz muhtemelen ama denemekten zarar gelmez.

Hayır arkadaşom troll değil. Bunlar hayalet okul diye geçiyor. Okula kayıtlısın ama gitmek zorunda değilsin. İllegal tabii ki dershanedeki arkadaşlarım dershane esnasında defalarca kez hayalet okulları tarafından çağırıldı. Müffetişler denetlemeye geliyormuş sık sık.

Hocam o tehlikeli ceza falan diyolar, sınıfta kalmak mantıklı geliyor ama bu sınıfı geçip seneye sınıfta kalmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…