12. sınıflar ilk dönemin son haftası yok yazılır mı?

Regalor

Decapat
12. sınıfım. Bugün müdür konuşma yaptı klasik olarak haftaya gelin yoksa yok yazılırsınız falan dedi. Ayrıca haftaya etkinlik haftası çanta filan getirmeyin dedi fakat ben gitmek istemiyorum malum ders çalışmak lazım. Birkaç hocaya sordum çarşambadan itibaren gelmezseniz bir şey olmaz yok yazılmazsınız dedi. Ben sadece pazartesi gitmeyi planlıyorum, salı yok yazılır mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizim okul zamanında son 1 ay devamsızlık girmediler. Okuldan okula göre değişir. Hocalarınıza sorun onlar daha iyi bilirler.

12. sınıfım. Bugün müdür konuşma yaptı klasik olarak haftaya gelin yoksa yok yazılırsınız falan dedi. Ayrıca haftaya etkinlik haftası çanta filan getirmeyin dedi fakat ben gitmek istemiyorum malum ders çalışmak lazım. Birkaç hocaya sordum çarşambadan itibaren gelmezseniz bir şey olmaz yok yazılmazsınız dedi. Ben sadece pazartesi gitmeyi planlıyorum, salı yok yazılır mıyım?

Bence gitmeyin yani sonuçta velinizle gidip sildirirsiniz sonradan. Devamsızlığı.

Antalya'da oturuyorum burada valilik kararmı ne getirmiş son hafta etkinlik haftası olacakmış bulunduğun okula göre değişir ama genelde çarşambadan sonra almıyorlar.

Devamsızlığım şu anda 15 gün olduğu için boşa harcamak istemiyorum Mayıs'ta kullanmayı düşünüyorum ve haftaya da okulda boş beleş işler olacak en iyisi sadece pazartesi gideyim.

Bence gitmeyin yani sonuçta velinizle gidip sildirirsiniz sonradan. Devamsızlığı.

Hocam silinme işi komple ortadan kaldırmıyor ki maalesef. Sadece izinliye çeviriyor o da bir yere kadar.

Antalya'da oturuyorum burada valilik kararmı ne getirmiş son hafta etkinlik haftası olacakmış bulunduğun okula göre değişir ama genelde çarşambadan sonra almıyorlar.
Aga Allah aşkına ne etkinliği olabilir pazartesi günü bitek bizim bilgi yarışması var onun dışında bişey yok kalan 3 gün yatimmi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı