12. sınıfta açığa geçilebilir mi?

cekicek

Hectopat
Daha fazla  
12. sınıfa gidiyorum. Açığa geçebilir miyim? Hedefim yüksek okuldan verim alamıyorum. Şu an açığa geçebilir miyim?

Tabii geçebilirsin. Bazı okulların belli dönemlerinde geçiliyor müdür yardımcısına sorabilirsin, sana ne zaman geçebileceğini söyler.

Evet geçersin ben 2. dönemde geçmiştim. Tarihleri takip etmeyi unutma.

23 Eylül son, ben de geçmeyi düşünüyorum çok kararsızım.

İlk dönem geçmesende olabilir bir bakarsın hocaları tanıyorsundur iyi anlatıyorlarsa kal 2. dönem geçersin okulda sadece soru çözüyorduk biz. Bir de baktın kötü hocalar anlaşamıyorsun geç direk hiç zaman harcama.

Şu an geçmek istiyorum yeteri kadar verim alamıyorum eğer şu an geçebilme hakkım varsa geçmek istiyorum.

7 Ekim'e kadar en yakın halk eğitim merkezine giderek açığa geçebilirsin.

Şu an geçmek istiyorum yeteri kadar verim alamıyorum eğer şu an geçebilme hakkım varsa geçmek istiyorum.

Bütün gün sana kalıyor istediğin gibi planlayabilirsin. Bende geçmeyi düşünüyordum üstüne sakatlandım tuzu biberi oldu.

12. sınıfa gidiyorum. Açığa geçebilir miyim? Hedefim yüksek okuldan verim alamıyorum. Şu an açığa geçebilir miyim?
Bende açığa geçmek istiyorum. Okulda 40 dakikada anlatılan konuları kendim max 25 dakikada halledebiliyorum. kalan 20 dakikada tekrar edip test çözebilirim.Gerçekten yüksek hedefleri olanlar için okul zaman kaybı diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…