aykutsert Kilopat Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 437 Çözümler 1 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2024 #11 The Notorious dedi: Hocam meslek liseleri için konuşuyorsunuz sanırım. Genişletmek için tıkla... Arkadaş hangi lisede okuduğunu yazmamış, bende bu şekilde yorum yaptım. Hangi lisede okuduğunu yazsaydı daha farklı bir yorum yapabilirdim.
The Notorious dedi: Hocam meslek liseleri için konuşuyorsunuz sanırım. Genişletmek için tıkla... Arkadaş hangi lisede okuduğunu yazmamış, bende bu şekilde yorum yaptım. Hangi lisede okuduğunu yazsaydı daha farklı bir yorum yapabilirdim.
emirsariii Femtopat Katılım 1 Ekim 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2024 #12 aykutsert dedi: Arkadaş hangi lisede okuduğunu yazmamış, bende bu şekilde yorum yaptım. Hangi lisede okuduğunu yazsaydı daha farklı bir yorum yapabilirdim. Genişletmek için tıkla... Anadolu lisesi ve esit ağırlık bölümündeyim.
aykutsert dedi: Arkadaş hangi lisede okuduğunu yazmamış, bende bu şekilde yorum yaptım. Hangi lisede okuduğunu yazsaydı daha farklı bir yorum yapabilirdim. Genişletmek için tıkla... Anadolu lisesi ve esit ağırlık bölümündeyim.
aykutsert Kilopat Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 437 Çözümler 1 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2024 #13 emirsariii dedi: Anadolu lisesi ve esit ağırlık bölümündeyim. Genişletmek için tıkla... O halde AÖL mantıklı. 25e geldim ön lisansta olsa üniversite okuyasım var. Son düzenleme: 24 Ekim 2024
emirsariii dedi: Anadolu lisesi ve esit ağırlık bölümündeyim. Genişletmek için tıkla... O halde AÖL mantıklı. 25e geldim ön lisansta olsa üniversite okuyasım var.