Çok garip. Bence halk eğitim merkezleri çok ciddiye almıyor ve çoğu kişiyi kabul ediyor. Çünkü çok yakın bir arkadaşım torpilsiz geçtiğini söyledi. Birkaç saate gideceğim ben de.Şuanda yok, torpille. Birde açığa geçtikten sonra dershaneye de gitmek lazım.
Umarım istediğin olurÇok garip. Bence halk eğitim merkezleri çok ciddiye almıyor ve çoğu kişiyi kabul ediyor. Çünkü çok yakın bir arkadaşım torpilsiz geçtiğini söyledi. Birkaç saate gideceğim ben de.
Bence kişiden kişiye değişir ama ben bireysel çalışmadan yanayım. Mesela bizim sınıfta temeli çok kötü kişiler var ve hoca herkesin anlayabilmesi için dersi baya yavaş anlatıyor basit örnekler çözüyor vs. bunun sonucunda ben zaman kaybetmiş oluyorum (tam tersi de olabilirdi). Youtubeden konuları çok daha hızlı bitirdiğimi farkettim bu yüzden açığa geçme fikri geldi aklıma. Tabi dediğim gibi kişiden kişiye ve okuldan okula değişir.Umarım istediğin olurBende şuanda 12. sınıfım ve bence okul iyi, ama genel olarak 4 saat ders 4 saat boş geçiyor o kısmı kötü. Eğer mezun dershanesine gidersen o sorun kalkmış olur kalan zamanda istediğin yerde çalışırsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.