12 vs 16 GB ekran kartı

Gukkan

Decapat
Daha fazla  
Dostlar ben bilgisayar almak istiyorum. Ekran kartını 12 GB'mı yoksa 16 GB'mı alsam diye kararsız kaldım. 12 veya 16 GB VRAM ihtiyacının bir gerekçesi mi lazım?

Hangi ekran kartları ona göre konuşabiliriz

Selam, 12GB yeterli ama alıcağınız ekran kartının performansı daha önemli, vram fazla diye performans aynı olmayabilir. 12 ve 16gb ekran kartının modelini paylaşırsanız size yardımcı olabilirim.

Dostlar ben bilgisayar almak istiyorum. Ekran kartını 12 GB'mı yoksa 16 GB'mı alsam diye kararsız kaldım. 12 veya 16 GB VRAM ihtiyacının bir gerekçesi mi lazım?
Bütçen varsa tabiki 16gb vramli al ileriye dönük olur hem 12gb bile artık yavaş yavaş az gelmeye başlıyor bence

16 GB olarak RX 6800 12 GB olarak RTX düşünüyorum.

RTX 3060 yazmayı unutmuşum.
Kesinlikle AMD’yi almanız daha iyi kas gücü olarak çok daha iyi

@Gukkan şimdi konu daha da netleşti. RTX 3060 satın almaktan ziyade RTX 3070 Ti ile RTX 3080 arası bir kart olan RX6800'ü almanızı tavsiye ederim. AMD, kendini ciddi anlamda geliştirdi ve piyasaya ciddi F/P kartlar sürdü. Hatalarından da ciddi manada ders çıkarttı. RX6800'ü alabilirsiniz, şimdiden iyi kullanmalar :)

İşlemci Ryzen 5 5600.parasal anlamda kendimi çok zorlamak istemiyorum. İşlemci yeterli midir?

@Gukkan şimdi konu daha da netleşti. RTX 3060 satın almaktan ziyade RTX 3070 Ti ile RTX 3080 arası bir kart olan RX6800'ü almanızı tavsiye ederim. AMD, kendini ciddi anlamda geliştirdi ve piyasaya ciddi F/P kartlar sürdü. Hatalarından da ciddi manada ders çıkarttı. RX6800'ü alabilirsiniz, şimdiden iyi kullanmalar :)
Çok teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı