12 yaşında 1.44 boy iyi mi?

hergun düzenli olarak baya bisiklet suruyorum

Vücut kitle endeksi 19. Boyuna göre gayet iyi kiloda zayıflık sınırında. Hemen böyle saçma önerilerde bulunmayın.
yanlış anladın kilom az gobegim var

Bende 12 yaşımda 1.46 civarındaydım şu an 17 yaşındayım 170'im çok takma kafana

Buna skiiny fat diyorlar yağ oranın fazla
Bırak öyle şeyleri dostum. Sağlıklı beslen gerisini salla. Boyun normal olsa ne yazar anormal olsa ne yazar? Yapabileceğin bir şey var mı sanmam. Burada herkes kötü şeyler yazacak dakika 1 gol 1 birisi az önce bisiklet sür ne duruyorsun falan dedi. Saçma saçma emote'lar atılacak. Başını ağrıtmadan bence konuyu raporlayıp moderatörlere kapatmasını söyle. Bu tür konularda 100 kilo hareketsizlikten bir hal olmuş insanlar gelip şöyle yap böyle yap diyor millete. Eğer sağlığın hakkında endişelerin varsa bir teknoloji forumuna değil aile hekimine belirt. Onlar gerekli yönlendirmeyi yapacaktır. Birisi sana uzun dese kısa dese ne değişecek? Kimsenin iyi şeyler diyeceğini sanmıyorum.

Ben 15 yaşında 1.71 boyundayım. Boya takmam kafaya ancak çevredeki akranlar yüzünden insan boyundan şikayet ediyor. Ben neden kısayım diyor. Bence boy kafaya takmamalısın. Git bisiklet sür, basketbol oyna daha yaşın küçük. Ergenliğe girdin, girmedin bunun bir önemi yok. Daha gelişme çağındasın, daha çok küçüksün. Büyüyeceksin. 16-17 yaşına kadar boyun uzar belki gelişimden sebep bu 18 yaşlara da çıkabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…