Oxy_GeN Decapat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 347 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #1 12 yaşındayım, bacağımda gereğinden fazla kıl var. Ağda ile almak istiyorum. Bu durum normal mi ve daha çok veya sert çıkmasına sebep olur mu? Son düzenleme: 1 Şubat 2023
12 yaşındayım, bacağımda gereğinden fazla kıl var. Ağda ile almak istiyorum. Bu durum normal mi ve daha çok veya sert çıkmasına sebep olur mu?
Akay11 Decapat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #2 Hocam aramızda 2 yaş var. Zaten kış mevsimindeyiz bacak kılların seni rahatsız etmiyorsa almamaya çalış. Ağda canını yakabilir bunun yerine tüy dökücü kullanabilirsin.
Hocam aramızda 2 yaş var. Zaten kış mevsimindeyiz bacak kılların seni rahatsız etmiyorsa almamaya çalış. Ağda canını yakabilir bunun yerine tüy dökücü kullanabilirsin.
Lychnica0 Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 2.014 Çözümler 5 1 Şubat 2023 #3 Hocam o yaşta elleme ve herkeste kıl olur dert etme. Forumda 13 yaş sınırı vardı galiba.
Akay11 Decapat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #4 Lychnica0 dedi: Hocam o yaşta elleme ve herkeste kıl olur dert etme. Forumda 13 yaş sınırı vardı galiba. Genişletmek için tıkla... Hocam reportlamazsanız bir sorun olacağını sanmıyorum. Hiç kimseye zararı olmayan kendi yolunda olan birisini de reportlamayın bence.
Lychnica0 dedi: Hocam o yaşta elleme ve herkeste kıl olur dert etme. Forumda 13 yaş sınırı vardı galiba. Genişletmek için tıkla... Hocam reportlamazsanız bir sorun olacağını sanmıyorum. Hiç kimseye zararı olmayan kendi yolunda olan birisini de reportlamayın bence.
Lychnica0 Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 2.014 Çözümler 5 1 Şubat 2023 #5 Akay11 dedi: Hocam reportlamazsanız bir sorun olacağını sanmıyorum. Hiç kimseye zararı olmayan kendi yolunda olan birisini de reportlamayın bence. Genişletmek için tıkla... Yok hocam bir şey yapmadım kuralı söyledim.
Akay11 dedi: Hocam reportlamazsanız bir sorun olacağını sanmıyorum. Hiç kimseye zararı olmayan kendi yolunda olan birisini de reportlamayın bence. Genişletmek için tıkla... Yok hocam bir şey yapmadım kuralı söyledim.
Akay11 Decapat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #6 Lychnica0 dedi: Yok hocam bir şey yapmadım kuralı söyledim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2023
Lychnica0 dedi: Yok hocam bir şey yapmadım kuralı söyledim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam.
st_140523 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.055 Çözümler 51 1 Şubat 2023 #7 Akay11 dedi: Hocam reportlamazsanız bir sorun olacağını sanmıyorum. Hiç kimseye zararı olmayan kendi yolunda olan birisini de reportlamayın bence. Genişletmek için tıkla... Raporlasanız bile bir şey olmuyor . Zamanında 9 yaşında birini raporlamıştım hiçbir şekilde umursamıyorlar.
Akay11 dedi: Hocam reportlamazsanız bir sorun olacağını sanmıyorum. Hiç kimseye zararı olmayan kendi yolunda olan birisini de reportlamayın bence. Genişletmek için tıkla... Raporlasanız bile bir şey olmuyor . Zamanında 9 yaşında birini raporlamıştım hiçbir şekilde umursamıyorlar.
Akay11 Decapat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #8 st_140523 dedi: Raporlasanız bile bir şey olmuyor . Zamanında 9 yaşında birini raporlamıştım hiçbir şekilde umursamıyorlar. Genişletmek için tıkla... İyi o zaman.
st_140523 dedi: Raporlasanız bile bir şey olmuyor . Zamanında 9 yaşında birini raporlamıştım hiçbir şekilde umursamıyorlar. Genişletmek için tıkla... İyi o zaman.
3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.516 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 1 Şubat 2023 #9 Ağdayla almayın. Ben almıştım pişmanım Tüy dökücü kullandım. Daha iyi geldi. Normal. Bende de 12 yaşında vardı.
Ağdayla almayın. Ben almıştım pişmanım Tüy dökücü kullandım. Daha iyi geldi. Normal. Bende de 12 yaşında vardı.
LeFeyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 3.428 Çözümler 20 1 Şubat 2023 #10 Değil. Yani bacağınızda kıl olması normal, bunu 12 yaşında ağda ile almak istemeniz normal değil.