Biraz geç kalınmış ama imkansız değil.18 hocam.
Biraz geç kalınmış ama imkansız değil.18 hocam.
Buna barfiks denmiyor muydu?![]()
Bilmem ben sadece bana küfür edene (anaya vb söverse) direkt çeneye geçiriyorum yumruğu.
Dediğiniz kendini çekme hareketinden bahsetmiştim ama. Bir de çenede sinirler vardı diye hatırlıyorum kendinden geçme hissi o yüzden geliyordu.
Aman hocam. Profil fotonuzda belli ediyor.Bir kere kendinden geçerse bulaşmaması gerek bir çocuk olduğumu anlardı.
Hocam nasıl bir yol izlenmesi gerekiyor ki?Biraz geç kalınmış ama imkansız değil.
Bir salonda antrenmanlara başla antrenörün seni hazır gördüğünde zaten müsabakalara sokacaktır.Hocam nasıl bir yol izlenmesi gerekiyor ki?
Boxa ve kick boxa ilgim var.
Hocam ne kadar süre sonra müsabakalara çıkmaya başlanır?Bir salonda antrenmanlara başla antrenörün seni hazır gördüğünde zaten müsabakalara sokacaktır.
Yapacağın spora göre değişir. Karatede Türkiye Şampiyonası için yeşil kuşak şartı var. Kuşak sıralaması: beyaz, sarı, turuncu, yeşil şeklinde devam ediyor. Kuşak sınavları 4 ayda bir yapıldığı için yeşil kuşağa gelmen tam bir sene sürüyor. Yani sabırlı olup bir sene sabretmen gerek.Hocam ne kadar süre sonra müsabakalara çıkmaya başlanır?
Arkadaşım en az 1-1.5 sene diyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.