İlkokuldan beri karate yapıyorum, bana kattıkları gerçekten çok fazla. C sınıfı milli sporcuyum. Türkiye'nin üçte birini karate sayesinde gezdim.neden karate?
İlkokuldan beri karate yapıyorum, bana kattıkları gerçekten çok fazla. C sınıfı milli sporcuyum. Türkiye'nin üçte birini karate sayesinde gezdim.neden karate?
Hocam sıfırdan başlayan birisi ne kadar sürede milli sporcu olabilir?İlkokuldan beri karate yapıyorum, bana kattıkları gerçekten çok fazla. C sınıfı milli sporcuyum. Türkiye'nin üçte birini karate sayesinde gezdim.
Estetikliğin, akrobatikliğin bir önemi yok bence.Müsabakaları vs. daha yaygın diye biliyorum, ayrıca reflekslerin, çevikliğin falan inanılmaz gelişir. Ve karateye göre daha estetik ve akrobatik.
Kaç yaşındasın?Hocam sıfırdan başlayan birisi ne kadar sürede milli sporcu olabilir?
Sadece karate özelinde sormuyorum.
İkisini bir alma şansın varsa ikisini al.Karate ve judo arasında kaldım. Sizce hangisi ve neden?
Ne için gitmek istiyorsun?Karate ve judo arasında kaldım. Sizce hangisi ve neden?
Yazdığımı iyice okursan tek etkenin o olmadığını anlarsın.Estetikliğin, akrobatikliğin bir önemi yok bence.
Kendimi savunmayı öğrenmek diyebilirim.Ne için gitmek istiyorsun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.