Kimlik kartı fotoğrafı, onayı gibi bir şey istiyorlardı.Arkadaşlar, ben de alacağım da 12 yaşındayım, 1 yaş büyük yazsam bir şey olur mu?
Kimlik kartı fotoğrafı, onayı gibi bir şey istiyorlardı.Arkadaşlar, ben de alacağım da 12 yaşındayım, 1 yaş büyük yazsam bir şey olur mu?
Aga o zaman nasıl 12 oluyorsun?1.5 yıl var 13 yaşıma yakın değil işte :/
Kendi adına asla olmayacak maalesef ve bizim buna bir çare bulmamızı bekliyorsan yapabileceğimiz hiçbir şey yok inan ki.Evet ve daha birsürü özellik var ailemin adına aç diyorsun ama ben kendi adıma olmasını istiyorum.
Yazamazsın dostum. Adamlar TC no ile kart veriyorlar.Arkadaşlar, ben de alacağım da 12 yaşındayım, 1 yaş büyük yazsam bir şey olur mu?
Belki bi' kaç ay sonra 12 ye girecektir?Aga o zaman nasıl 12 oluyorsun?
Dostum kart koleksiyonum var başka bi konumdada söylemiştim koleksiyon yapmayı seviyorum ve para transferi cashback para çekme daha 1 milyontane özellik açılıyor.Kendi adına asla olmayacak maalesef ve bizim buna bir çare bulmamızı bekliyorsan yapabileceğimiz hiçbir şey yok inan ki.
Hocam daha yaşınız küçük yüksek ihtimalle okulunuzda gidip arkadaşlarınıza 'bak benim Paparam var baak! Üzerinde de ismim yazıyo' Deyip hava atacaksınız ancak havalı bir şey değil haberiniz olsun, Papara Black kart 13 yaşını geçmiş vasıflı vasıfsız herkesin alabildiği sıradan bir şey.
1.5 dediğine göre en az 6 ay yalnız.Belki bi' kaç ay sonra 12 ye girecektir?
Yani olmuyorumda 5 ay sonra giriyorum 12ye.Aga o zaman nasıl 12 oluyorsun?
Hocam konu sahibi 13 olmama 1.5 yıl var demiş. Söylediğine göre şuan 11.5 yaşındaBelki bi' kaç ay sonra 12 ye girecektir?
Hocam 17 yaşındaki adama nasıl ehliyet vermiyorlarsa sana da o kartı vermezler.Dostum kart koleksiyonum var başka bi konumdada söylemiştim koleksiyon yapmayı seviyorum ve para transferi cashback para çekme daha 1 milyontane özellik açılıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.