12 yaşında Papara hesabı onaylanır mı?

Evet ve daha birsürü özellik var ailemin adına aç diyorsun ama ben kendi adıma olmasını istiyorum.
Kendi adına asla olmayacak maalesef ve bizim buna bir çare bulmamızı bekliyorsan yapabileceğimiz hiçbir şey yok inan ki.
Hocam daha yaşınız küçük yüksek ihtimalle okulunuzda gidip arkadaşlarınıza 'bak benim Paparam var baak! Üzerinde de ismim yazıyo' Deyip hava atacaksınız ancak havalı bir şey değil haberiniz olsun, Papara Black kart 13 yaşını geçmiş vasıflı vasıfsız herkesin alabildiği sıradan bir şey.

Kendi adına asla olmayacak maalesef ve bizim buna bir çare bulmamızı bekliyorsan yapabileceğimiz hiçbir şey yok inan ki.
Hocam daha yaşınız küçük yüksek ihtimalle okulunuzda gidip arkadaşlarınıza 'bak benim Paparam var baak! Üzerinde de ismim yazıyo' Deyip hava atacaksınız ancak havalı bir şey değil haberiniz olsun, Papara Black kart 13 yaşını geçmiş vasıflı vasıfsız herkesin alabildiği sıradan bir şey.
Dostum kart koleksiyonum var başka bi konumdada söylemiştim koleksiyon yapmayı seviyorum ve para transferi cashback para çekme daha 1 milyontane özellik açılıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı