12 yaşında Papara hesabı onaylanır mı?

Hocam sizin tam doğum tarihiniz nedir acaba?
Hocam 28 aralık 2009 ama kimlikte 1 ocak 2010 yazıyor anneme nufüsda böyle yapın daha iyi olur diye annemde böyle yapmış ama annem diyorki hiçbir artısı yok diyor orda öyle dediler diye öyle yaptık diyor.

Onun tasarımı çok iyi tasarımda yazdım oraya.

Dostum kart bende var avantajlı bir kart ama koleksiyon yapacağım diye 3 4 tane kağıt imzalama ben kapıda 3 4 tane kağıd imzaladım beleş e bir kart alacağım diye.

Dostum kart bende var avantajlı bir kart ama koleksiyon yapacağım diye 3 4 tane kağıt imzalama ben kapıda 3 4 tane kağıd imzaladım beleş e bir kart alacağım diye.
Nasıl imzalarsın hocam? Şaka mısınız? Adam ücretsiz kart verip bir ton avantaj sağlıyor sana şikayetçi olduğunuz duruma bakın. İki imza atmak bu kadar zor olmamalı.

Hocam 28 aralık 2009 ama kimlikte 1 ocak 2010 yazıyor anneme nufüsda böyle yapın daha iyi olur diye annemde böyle yapmış ama annem diyorki hiçbir artısı yok diyor orda öyle dediler diye öyle yaptık diyor.
1 Ocak 2010 doğumlu iseniz şuan da siz 11 yaşındasınız Ocak ayında yeni 12 olacaksınız yani Papara kart alabilmek için 1 YIL 4 AY süreniz var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…