12 yaşında Papara hesabı onaylanır mı?

Dostum ona lafım yok memnunum lafım koleksiyon için imza atmak.
Hocam arkadaş koleksiyon için imza atabilecek yaşta bile değil. Benim tavsiyem bu yaşta herhangi bir kart kullanmaması zaten arkadaş biraz kompleks yapmış gibi yaşından ötürü. Nakit veya aile kartı kullanmak yaşı için daha uygun bence.

Vallahi ben de anlamadım ben 11 yaşındayken ne kartlarla işim olurdu ne banka hesaplarıyla bunu söyleyeceğim aklıma gelmezdi ama yeni nesil bir garip cidden.

Sadece paparada imza var zaten ben çoğu kartı aktifleştiremedim zaten yaş sınırından dolayı sadece koleksiyon için aldım.

Haklısınız hocam bende alalı 5 ay falan oldu kartı 7 8 gün bekledim beklediğime deydi ama 13 yaşın altındaki kişiler için aile kontrolunde ailenin kartlarının kullanımı daha uygun.

Vallahi ben de anlamadım ben 11 yaşındayken ne kartlarla işim olurdu ne banka hesaplarıyla bunu söyleyeceğim aklıma gelmezdi ama yeni nesil bir garip cidden.
Yeni nesil biraz hızlı hocam.
Sadece paparada imza var zaten ben çoğu kartı aktifleştiremedim zaten yaş sınırından dolayı sadece koleksiyon için aldım.
Dostum değerli ve çok bulunmayan şeylerin koleksiyonu olur. Senin yaptığın deniz kenarında oturup deniz kumu biriktirmek gibi bir şey.
Haklısınız hocam bende alalı 5 ay falan oldu kartı 7 8 gün bekledim beklediğime deydi ama 13 yaşın altındaki kişiler için aile kontrolunde ailenin kartlarının kullanımı daha uygun.
Bazı arkadaşlarıma 3 günde geldi. Ben 2 hafta bekledim dağıtım konusunda ciddi bir sıkıntıları olduğunu düşünüyorum. Benimle beraber başvuran bir arkadaşıma hala gelmedi.

Hocam 28 aralık 2009 ama kimlikte 1 ocak 2010 yazıyor anneme nufüsda böyle yapın daha iyi olur diye annemde böyle yapmış ama annem diyorki hiçbir artısı yok diyor orda öyle dediler diye öyle yaptık diyor.
O zaman 2.5 yıl daha beklemeniz gerekiyor.

Hocam bi 12 yaşında oluyorsunuz bir 11 bi 5 ay kaldı diyorsunuz bi 4 ay
Yaşımdan dolayı bazı insanlar beni takmadığı için yaşımı biraz büyük göstermek istedim geçmişte sıkıntılarım oldu beni takmadıkları için oyüzden yaşımı biraz büyük gösteriyorum platformlarda. Burda yakalandık .
O zaman 2.5 yıl daha beklemeniz gerekiyor.
1.5*.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…