O zaman niye başlığa 12 yaşında yazmışHocam konu sahibi 13 olmama 1.5 yıl var demiş. Söylediğine göre şuan 11.5 yaşında?
Kartı alamasamda birsürü özellik açılıyor ya neden herkez kartı diyor bi onaysız hesap açın bakın hiçbir özellik yok.Hocam 17 yaşındaki adama nasıl ehliyet vermiyorlarsa sana da o kartı vermezler.
Benim bildiğim nadir ve önemli bir şeyin koleksiyonu yapılır tabi sizin zevkleriniz farklı olabilir ancak banka kartından koleksiyon falan olmaz koleksiyon dediğimiz şey özeldir hatta bir ürünün başında 'Koleksiyonluk' ibaresi var ise o gerçekten önemli eski veya nadir bir parçadır ancak sizin koleksiyonunu yaptığınız şeyi ben istesem 1 günde tamamlarım ara tüm bankaları hesap açmak istiyorum de bir sonraki gün kapına yığılır onlarca kart? Sence ne kadar mantıklı koleksiyon? Neyse artık herkesin zevki kendine koleksiyonunda kolay gelsin sana.Dostum kart koleksiyonum var başka bi konumdada söylemiştim koleksiyon yapmayı seviyorum ve para transferi cashback para çekme daha 1 milyontane özellik açılıyor.
Kartı alamasamda bir sürü özellik açılıyor ya neden herkes kartı diyor bir onaysız hesap açın bakın hiçbir özellik yok.
Benim bildiğim nadir ve önemli bir şeyin koleksiyonu yapılır tabii sizin zevkleriniz farklı olabilir ancak banka kartından koleksiyon falan olmaz koleksiyon dediğimiz şey özeldir hatta bir ürünün başında 'koleksiyonluk' ibaresi var ise o gerçekten önemli eski veya nadir bir parçadır ancak sizin koleksiyonunu yaptığınız şeyi ben istesem 1 günde tamamlarım ara tüm bankaları hesap açmak istiyorum de bir sonraki gün kapına yığılır onlarca kart? Sence ne kadar mantıklı koleksiyon? Neyse artık herkesin zevki kendine koleksiyonunda kolay gelsin sana.
O zaman niye başlığa 12 yaşında yazmış?
Tek akıllı sensin zatenNe biliyim belki yaşa bakmazlar direk onaylarlar görevlinin boşluğuna denk gelir belki.
Hocam bende bu gözüküyorEki Görüntüle 1151675
Sadece bu ekran görüntüsünü atıyorum ve kaçıyorum. Size de bol şanslar.
Ya biliyorum 4 ay kalmış işte az kaldı.Eki Görüntüle 1151675
Sadece bu ekran görüntüsünü atıyorum ve kaçıyorum. Size de bol şanslar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.