12 yaşında Papara hesabı onaylanır mı?

Bir gün şöyle başladı kart tasarımını çok iyi buldum ve kartı çok beğendim öyle başladı yani böyle canlı renkte olan şeyleri çok severim biliyorum değeri yok ama benim yapabileceğim bir şey yok kartların değerini ben getiremem.
Dostum kart siyah? Siyah canlı bir renk mi?

Dostum kart bende var avantajlı bir kart ama koleksiyon yapacağım diye 3 4 tane kağıt imzalama ben kapıda 3 4 tane kağıd imzaladım beleş e bir kart alacağım diye.
Nasıl imzalarsın hocam? Şaka mısınız? Adam ücretsiz kart verip bir ton avantaj sağlıyor sana şikayetçi olduğunuz duruma bakın. İki imza atmak bu kadar zor olmamalı.

Hocam 28 aralık 2009 ama kimlikte 1 ocak 2010 yazıyor anneme nufüsda böyle yapın daha iyi olur diye annemde böyle yapmış ama annem diyorki hiçbir artısı yok diyor orda öyle dediler diye öyle yaptık diyor.
1 Ocak 2010 doğumlu iseniz şuan da siz 11 yaşındasınız Ocak ayında yeni 12 olacaksınız yani Papara kart alabilmek için 1 YIL 4 AY süreniz var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı