kaanyrdgl
Hectopat
12 yaşındasınız ve nasıl 13. yaş gününüze 1.5 yıl oluyor? 11 yaşında mısınız?1.5 yıl var 13 yaşıma yakın değil işte :/
12 yaşındasınız ve nasıl 13. yaş gününüze 1.5 yıl oluyor? 11 yaşında mısınız?1.5 yıl var 13 yaşıma yakın değil işte :/
Neyse allahtan tosla var 12 yaş sınırı var onda bi 4 ay dişimi sıksam onu alabilirim akbank hesabımda var tam olur.1 Ocak 2010 doğumlu iseniz şuan da siz 11 yaşındasınız Ocak ayında yeni 12 olacaksınız yani Papara kart alabilmek için 1 YIL 4 AY süreniz var.
Hocam arkadaş koleksiyon için imza atabilecek yaşta bile değil. Benim tavsiyem bu yaşta herhangi bir kart kullanmaması zaten arkadaş biraz kompleks yapmış gibi yaşından ötürü. Nakit veya aile kartı kullanmak yaşı için daha uygun bence.Dostum ona lafım yok memnunum lafım koleksiyon için imza atmak.
Vallahi ben de anlamadım ben 11 yaşındayken ne kartlarla işim olurdu ne banka hesaplarıyla bunu söyleyeceğim aklıma gelmezdi ama yeni nesil bir garip cidden.Hocam arkadaş koleksiyon için imza atabilecek yaşta bile değil. Benim tavsiyem bu yaşta herhangi bir kart kullanmaması zaten arkadaş biraz kompleks yapmış gibi yaşından ötürü. Nakit veya aile kartı kullanmak yaşı için daha uygun bence.
Sadece paparada imza var zaten ben çoğu kartı aktifleştiremedim zaten yaş sınırından dolayı sadece koleksiyon için aldım.Hocam arkadaş koleksiyon için imza atabilecek yaşta bile değil. Benim tavsiyem bu yaşta herhangi bir kart kullanmaması zaten arkadaş biraz kompleks yapmış gibi yaşından ötürü. Nakit veya aile kartı kullanmak yaşı için daha uygun bence.
Hocam arkadaş koleksiyon için imza atabilecek yaşta bile değil. Benim tavsiyem bu yaşta herhangi bir kart kullanmaması zaten arkadaş biraz kompleks yapmış gibi yaşından ötürü. Nakit veya aile kartı kullanmak yaşı için daha uygun bence.
Hocam bi 12 yaşında oluyorsunuz bir 11 bi 5 ay kaldı diyorsunuz bi 4 ayYa biliyorum 4 ay kalmış işte az kaldı.
Yeni nesil biraz hızlı hocam.Vallahi ben de anlamadım ben 11 yaşındayken ne kartlarla işim olurdu ne banka hesaplarıyla bunu söyleyeceğim aklıma gelmezdi ama yeni nesil bir garip cidden.
Dostum değerli ve çok bulunmayan şeylerin koleksiyonu olur. Senin yaptığın deniz kenarında oturup deniz kumu biriktirmek gibi bir şey.Sadece paparada imza var zaten ben çoğu kartı aktifleştiremedim zaten yaş sınırından dolayı sadece koleksiyon için aldım.
Bazı arkadaşlarıma 3 günde geldi. Ben 2 hafta bekledim dağıtım konusunda ciddi bir sıkıntıları olduğunu düşünüyorum. Benimle beraber başvuran bir arkadaşıma hala gelmedi.Haklısınız hocam bende alalı 5 ay falan oldu kartı 7 8 gün bekledim beklediğime deydi ama 13 yaşın altındaki kişiler için aile kontrolunde ailenin kartlarının kullanımı daha uygun.
O zaman 2.5 yıl daha beklemeniz gerekiyor.Hocam 28 aralık 2009 ama kimlikte 1 ocak 2010 yazıyor anneme nufüsda böyle yapın daha iyi olur diye annemde böyle yapmış ama annem diyorki hiçbir artısı yok diyor orda öyle dediler diye öyle yaptık diyor.
Yaşımdan dolayı bazı insanlar beni takmadığı için yaşımı biraz büyük göstermek istedim geçmişte sıkıntılarım oldu beni takmadıkları için oyüzden yaşımı biraz büyük gösteriyorum platformlarda. Burda yakalandıkHocam bi 12 yaşında oluyorsunuz bir 11 bi 5 ay kaldı diyorsunuz bi 4 ay![]()
1.5*.O zaman 2.5 yıl daha beklemeniz gerekiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.