12 yıl boyunca CS 1.6 oynamak

Hocam insanlar ne dese bitirdim hitap etmiyor yazmışsınız açıklamadada sadece CS oynamış gibi konuşmuşsunuz inşallah yakın zamanda iyi bir bilgisayar sahibi olursunuz.

Hocam değiştirseniz de Intel HD Graphics ile CS:GO oynamak çok zor. En iyisi ikinci elden harici ekran kartlı temiz bir laptop almak.

Hocam ekran kartına gerek yok. i7 2. nesil var akrabamda ekran kartı yok rahat rahat tüm oyunları oynuyor. Ekran kartına gerek yok. İşlemciyi alacağım aynısını ve sorunu kökten halledeceğim.
Hocam insanlar ne dese bitirdim hitap etmiyor yazmışsınız açıklamadada sadece CS oynamış gibi konuşmuşsunuz inşallah yakın zamanda iyi bir bilgisayar sahibi olursunuz.

Hayır hocam tüm mesajlarımı okuyun. Bitirdim dediklerim ise neredeyse buradaki herkes bitirmiş.

Hocam ekran kartına gerek yok. i7 2. nesil var akrabamda ekran kartı yok rahat rahat tüm oyunları oynuyor. Ekran kartına gerek yok. İşlemciyi alacağım aynısını ve sorunu kökten halledeceğim.
Peki modeli ney hocam tam olarak? Bende de İ7-2670QM var. 2011'in canavarı diyorum ben ona. Ama içinde ki HD Graphics 3000 ile çok oyun oynatamıyor açıkçası.

Peki modeli ne hocam tam olarak? Bende de i7-2670QM var. 2011'in canavarı diyorum ben ona. Ama içinde ki HD Graphics 3000 ile çok oyun oynatamıyor açıkçası.

Model buna benziyor. Ama oynamak istediğim çoğu oyunu açıyor, CS:GO'yu çok akıcı oynuyordu. Ama en büyük hedefim sistem toplama. Sistem toplayana kadar zaten. Oynamak istediğim ve PUBG Lite gibi oyunları da rahat rahat oynuyor. GTA 5 açdığını dedi, 30 FPS'den bende GTA 4 oynarım :D.

Model buna benziyor. Ama oynamak istediğim çoğu oyunu açıyor, CS:GO'yu çok akıcı oynuyordu. Ama en büyük hedefim sistem toplama. Sistem toplayana kadar zaten. Oynamak istediğim ve PUBG Lite gibi oyunları da rahat rahat oynuyor. GTA 5 açdığını dedi, 30 FPS'den bende GTA 4 oynarım :D.
Büyük ihtimalle HD Graphics 3000 var içinde.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aha bu da oyun testi. İ3 ile test etmişler yalnız bunda.

Büyük ihtimalle HD Graphics 3000 var içinde.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aha bu da oyun testi. i3 ile test etmişler yalnız bunda.

Hocam bu video kaydı oda düşürebilir. Belkide böyledir. Ama ben deneyeceğim zaten arıyacağım birazdan o zaman size derim.

Arkadaşlar yaklaşık 12 yıldır CS 1.6 oynuyorum ve artık oyun eskidi. Başka oyunlara da yöneldim, sistem kaldırmıyor. CS:GO gerçekten hayatımda bir kere oynadım ve çok güzel. Aklıma sayamadığım çok güzel oyunlar var ama hiçbirini sistem kaldırmıyor. Ama en çok sevdiğim ve hayatımda sadece 1 rekabet attığım oyun CS:GO'yu çok sevdim. Ama sistem Pentium B960 olunca maalesef oynayamıyorum. Bu sistemi 2. el olarak BIOS bozuk şekilde ve adamın da dediğine göre kötü bir bilgisayar olarak aldım. İlk aldığımda ders için kullanırım olarak diye düşündüm ama evde kaldığımızdan çok sıkılıyorum. CS 1.6 dışında başka oyun yok. 12 yıl boyunca oynamama rağmen sıkılmadım ama çok eskidi gözümde. Eski sistem daha da beterdi i5 430M vardı. Yeni sistem almak için ise okulu bitirmem yani 6 yıl daha var. Ben ise 6 yıl boyunca CS 1.6 daha oynayamam. Sizce bir tavsiyeniz var mı?
Sistem: İşlemci: Intel (r) Pentium (r) CPU B960 @ 2.20GHz, RAM: 4 GB DDR3 1333 MHz 2+2 RAM, SSD: Kingston SA400S37120G ata device 120GB.
Şimdiden görüşleriniz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
CS S oyna

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı