12 yıl boyunca CS 1.6 oynamak

Ben Intel Pentium P6200 Intel HD Graphics ve 3GB RAM'le Crysis 1 oynayabildim en düşük ayarlarda ana menüde 270 ile 300 FPS oyunda ise 30 35 40 yer yer 25 20 FPS alabildim Crysis1 dene bilgisayarım ASUS K52F.

Ben Intel Pentium P6200 Intel HD Graphics ve 3GB RAM'le Crysis 1 oynayabildim en düşük ayarlarda ana menüde 270 ile 300 FPS oyunda ise 30 35 40 yer yer 25 20 FPS alabildim Crysis1 dene bilgisayarım ASUS K52F.

Hocam işlemciniz farklı ama 2 işlemcide kötü sonuçta. Crysis 1 eğer dediğiniz gibi ise başlarım.

Rts türü oynarsan age of empires 2 ile stronghold crusader oyunlarını şiddetle öneririm çok uzun süre oynarsın

Tavsiyeniz için teşekkürler 20'den fazla oyun buldum. İleride işlemci değiştirebilirim.

Hocam işlemciniz farklı ama 2 işlemcide kötü sonuçta. Crysis 1 eğer dediğiniz gibi ise başlarım.

Gerçekten ilk açtığımda kasıyordu Türkçe yama yaptım İngilizce bire gıt olduğu için grafikler orta ayarda gelmiş Low yaptım 35 40 yer yer 20 25 FPS alabildim ama oyundan galiba sürekli Crysis çalışmayı durdurdu hatası alıyorum uyumluluk sürümlerini yönetici olarak başlatmayı denedim ve bu arada Crysis 2'yi grafik düşürücü kullanarakta 12 15 20 yere bakınca 30 35 FPS alabildim her şey için bir çözüm var ama Crysis 1 gerçekten oynayabildim çocukluğumun oyunuydu hala çocuğum aslında

Undertale, Half-Life, deltarune, stardew valley, Minecraft, Half-Life 2, celeste, Outlast.

FPS değerlerini Fraps'la ölçtüm ne kadar doğru bilmiyorum onu da ekliyim

World of Tanks blitz, Call of Duty 2, GTA 3, Vice City, San Andreas, NFS Most Wanted ve Carbon gibi oyunlar tavsiye ederim.

Fear serisine bakabilirsiniz, çok kalitelidir.

Elder scrolls 4 oblivion tüm yaz boyunca oynadığımı hatırlarım. Hem sürükleyici hem de çok fazla yan görevi var.

Nfs Undergraund 2 hala oynarım.

Medal of Honor, Call of duty, Battlefield eski serilerini deneyin. Özellikle Battlefield Desert Combat modunu.

Hack&slash seviyorsanız diablo 2 ya da torchlight öneririm.

Prince of persia güzeldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…