120 bin TL bütçe ile R7 7800X3D 5070Ti hazır sistem alınır mı?

Bütçe
90.000 120.000

mustafa.kaya

Megapat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle 90.000 120.000 TL arası hazır sistem bakıyorum. Aklıma yatan sistem bu oldu gibi, bir de forumda olan arkadaşların fikrini almak isterim. Açıkçası veya öneri hazır sistem varsa onu da değerlendirmek isterim. Sistemi beyaz olacak şekilde tasarladım. Birkaç oynama yaptım üstünde. Hazır sistem olmasının sebebi tek tek uğraşmak istemiyorum. Bir de onu yapabileceğimi sanmıyorum. Sistem üzerinde olan parçaların bazılarını değiştirdim. Kasa RAM SSD ve işlemci sıvı soğutucu ekledim.

Dosya Ekleri

• IMG_4792.jpeg
    IMG_4792.jpeg
    85,8 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_4793.jpeg
    IMG_4793.jpeg
    77,9 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_4794.jpeg
    IMG_4794.jpeg
    106,5 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_4795.jpeg
    IMG_4795.jpeg
    69,4 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistemin 64 GB RAM 2TB SSD versiyonunu tek tek toplarsanız 90-94K gibi bir fiyata geliyor asla alınmaz. Kendiniz toplayın.

Bu sistemin 64 GB RAM 2TB SSD versiyonunu tek tek toplarsanız 90-94K gibi bir fiyata geliyor asla alınmaz. Kendiniz toplayın.
Hazır sistem almamın nedeni kendim toplayamam birde hangi parçalar birbirinin daha uyum sağlar neler almam gerekiyor onları pek anlamadığım için. Şimdi kendim parçaları alsam desem ne alacağımı bile bilmiyorum açıkçası

Hazır sistem almamın nedeni kendim toplayamam bir de hangi parçalar birbirinin daha uyum sağlar neler almam gerekiyor onları pek anlamadığım için. Şimdi kendim parçaları alsam desem ne alacağımı bile bilmiyorum açıkçası

Ben size almanız gereken parçalarda yardımcı olayım siz de vatan da toplatın hocam isterseniz. Hazır sistemlere özellikle bu bütçelerde asla bulaşılmaz.

Ben size almanız gereken parçalarda yardımcı olayım siz de vatan da toplatın hocam isterseniz. Hazır sistemlere özellikle bu bütçelerde asla bulaşılmaz

Ben size almanız gereken parçalarda yardımcı olayım siz de vatan da toplatın hocam isterseniz. Hazır sistemlere özellikle bu bütçelerde asla bulaşılmaz.
Valla zahmet olmaz sa çok iyi olur beyaz sistem düşünüyorum. Ekran kartı kasa sıvı soğutucu vb gibi birşey bütçem 120 ye kadar çıkabilir. Fakat bulunduğum bölgede vatan bilgisayar yoktur onlie alırım yada diğer benzeri sitelerden alabilirim.

Konuda attığınız sistem kötü. Bu bütçeye çok rahat 5080'li sistem toplanır.

Mümkünse kendiniz toplayın, parçaları ayrı ayrı aldığınızda benzer hatta daha iyi fiyata daha kaliteli, daha iyi parçalar alabilirsiniz.

Bütçeye monitör dahil mi? Ona göre bir sistem toplayacağım.

Vallahi zahmet olmaz sa çok iyi olur beyaz sistem düşünüyorum. Ekran kartı kasa sıvı soğutucu vb gibi bir şey bütçem 120'ye kadar çıkabilir. Fakat bulunduğum bölgede Vatan Bilgisayar yoktur onlie alırım ya da diğer benzeri sitelerden alabilirim.

Beyaz parçalar istiyorsanız 90-100'e toplayacağınız sistem 110-120'ye çıkar hocam bence siyah toplayın ama beyaz istiyorsanız beyaz parçalar önereyim size müsait olduğum zaman.

Konuda attığınız sistem kötü. Bu bütçeye çok rahat 5080'li sistem toplanır.

Mümkünse kendiniz toplayın, parçaları ayrı ayrı aldığınızda benzer hatta daha iyi fiyata daha kaliteli, daha iyi parçalar alabilirsiniz.

Bütçeye monitör dahil mi? Ona göre bir sistem toplayacağım
Bütçeye monitör vb ekipmanlar dahil değil ekipmanlarım var hazırda. Sistem beyaz olursa çok iyi olur. Bütçeyi az da olsa aşabiliriz sadece sistem beyaz olmasını istiyorum. Biraz görüntü takıntımda var ondan dolayı

Beyaz parçalar istiyorsanız 90-100'e toplayacağınız sistem 110-120'ye çıkar hocam bence siyah toplayın ama beyaz istiyorsanız beyaz parçalar önereyim size müsait olduğum zaman.
Beyaz sistem olursa çok iyi olur. Biraz görüntü takıntım var o yüzden dolayı. Bütçeyi aşşa bile önemli değil yeterli görüntü hoş olsun.

Bütçeye monitör vb ekipmanlar dahil değil ekipmanlarım var hazırda. Sistem beyaz olursa çok iyi olur. Bütçeyi az da olsa aşabiliriz sadece sistem beyaz olmasını istiyorum. Biraz görüntü takıntımda var ondan dolayı

Beyaz sistem olursa çok iyi olur. Biraz görüntü takıntım var o yüzden dolayı. Bütçeyi aşşa bile önemli değil yeterli görüntü hoş olsun.
https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/A67A7DZM

bu sistemi bir inceleyin, x870 anakart koymadım o.c, render yapmayacaksanız gereksiz onun yerine 9800x3d var, yalnız 10k kadar fazla oldu 5080 seçtim alırsanız tabi, 5070ti beyaz yok sitede olsaydı 120k olacaktı ayrıca, onlar toplayıp yolluyor aldığınız da istediğiniz gibi oldu sistem psu bile beyaz. olmadı ekran kartını beyaz başka bi siteden alırsınız takmaya bilgisayarcıya götürürsünüz.

Son düzenleme:
https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/A67A7DZM

bu sistemi bir inceleyin, x870 anakart koymadım o.c, render yapmayacaksanız gereksiz onun yerine 9800x3d var, yalnız 10k kadar fazla oldu 5080 seçtim alırsanız tabi, 5070ti beyaz yok sitede olsaydı 120k olacaktı ayrıca, onlar toplayıp yolluyor aldığınız da istediğiniz gibi oldu sistem psu bile beyaz. olmadı ekran kartını beyaz başka bi siteden alırsınız takmaya bilgisayarcıya götürürsünüz.
Bu sistemde hoşuma gitti. Sadece kasayı corsair de beğendim kasayı değiştirip alabilirim. Bir değerlendiririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı