120 GB 180TL SSD onerisi

Tavsiyem 240 GB'lik al 120 yetmez 60 TL ekleyebilirsen bunu al 240 GB JAMES DONKEY JD240 LE 2.5" 510-500 MB/s SSD Disk
Bende vardı bu ben ucuza bulduğum için almıştım ama pekte iyi değil.
Aldığım SSD bu, birde indirim kuponu vardı 21TL galiba onuda kullanıp aldım.

F2D65EAB-6324-4DBA-BBC2-6E02BA7E841C.jpeg
 
Son düzenleme:
Vay arkadaş millet bizim zıttımıza daha da sorunlu SSD paylaşıyor ya, gülünç :D bunu yapanlarında daha 100 mesajı var ya da yok :D.

İnsanların mesaj sayısına bakarak onları aşağılamak ve gülüp eğlenmek ne zamandan beri bu forumda kabul edilebilir bir şey oldu? Ayıp değil mi? Burada eski üyeliğini-mailini hatırlamayıp bir şekilde yeniden üyelik açan insanlar da mevcut. Ayrıca, bu forumda sürekli sorunlu olduğu söylenen (James Donkey SSD) fakat alıp kullandıktan sonra memnun kaldığımız ve bir sorun teşkil etmeyen ürünler de mevcut.
 
26TL daha koy bunu al bence. Ben 170TL iken almıştım.
  • Okuma hızı 540 MB/S.
  • Yazma hızı 430 MB/S.


Hocam WD Green SSD modelleri birçok kişide sorun çıkarttı. Yazma ve okuma hızları düşük çıkıyor diye çok fazla konu açıldı. En az WD Blue ve üstü modellerinin alınması taraftarıyım.
 
Hocam WD Green SSD modelleri birçok kişide sorun çıkarttı. Yazma ve okuma hızları düşük çıkıyor diye çok fazla konu açıldı. En az WD Blue ve üstü modellerinin alınması taraftarıyım.

Bunu bana da söylediler fakat ben verdiğim paranın karşılığını gerçekten aldım. 170TL'ye alınabilecek bence iyi bir SSD'idi. James Donkey içinde aynısı söylendi fakat ağabeyim bilgisayarındaki performanstan çok memnun. Belki uzun soluklu olmaz ömrü fakat biz bir sorunla karşılaşmadık henüz. Yıllardır Seagate kullanıcısıyım aslında. Değişiklik olsun dedim ve şu an çok memnunum. Nazar değmez umarım. Dediğiniz gibi Blue almayı ben de düşündüm fakat imkanlar doğrultusunda onu almak zorunda kaldım.
 

Geri
Yukarı