OnurDoğan63_19 Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 1.287 Makaleler 4 Çözümler 7 24 Temmuz 2022 #11 Slippin Jimmy0 dedi: 2-3 aya "eşek" james gibi olmayacağı meçhul bir SSD. Bütçeniz için CS900 iyidir, altına inmeyin. Genişletmek için tıkla... CS900 sipariş verdim bakalım. Önerin için teşekkürler. Anarchistx dedi: Dostum çok nadir kullanacağını söylemişsin. O yüzden SSD yerine HDD alabilirsin. Dandik bir SSD alacağına bilindik markalardan bir HDD alman daha faydalı olur. HDD'lere disket muamelesi yapılsa da bence hala gayet kullanışlı. Genişletmek için tıkla... Arkadaşların dediği CS900 modelini aldık bakalım =)
Slippin Jimmy0 dedi: 2-3 aya "eşek" james gibi olmayacağı meçhul bir SSD. Bütçeniz için CS900 iyidir, altına inmeyin. Genişletmek için tıkla... CS900 sipariş verdim bakalım. Önerin için teşekkürler. Anarchistx dedi: Dostum çok nadir kullanacağını söylemişsin. O yüzden SSD yerine HDD alabilirsin. Dandik bir SSD alacağına bilindik markalardan bir HDD alman daha faydalı olur. HDD'lere disket muamelesi yapılsa da bence hala gayet kullanışlı. Genişletmek için tıkla... Arkadaşların dediği CS900 modelini aldık bakalım =)