gangamstyle Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #11 Vınnnn dedi: Hz değeri ile FPS aynı olacak değil. Cihaz nedir? Genişletmek için tıkla... 30 FPS ama 90 gibi kalite veriyor bayağı akıcı.
Vınnnn dedi: Hz değeri ile FPS aynı olacak değil. Cihaz nedir? Genişletmek için tıkla... 30 FPS ama 90 gibi kalite veriyor bayağı akıcı.
SOLES Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 1.887 Çözümler 2 Yer Bursa 2 Ağustos 2024 #12 gangamstyle dedi: 120 Hz bir telefonum var ve 30 FPS alıyor PUBG de neden acaba? Yoksa farklı bir sistemi var 120 Hz olduğuı için. Genişletmek için tıkla... Ekran yenileme hızı önemli değil, işlemci yetersizse düşük fps alırsınız.
gangamstyle dedi: 120 Hz bir telefonum var ve 30 FPS alıyor PUBG de neden acaba? Yoksa farklı bir sistemi var 120 Hz olduğuı için. Genişletmek için tıkla... Ekran yenileme hızı önemli değil, işlemci yetersizse düşük fps alırsınız.
gangamstyle Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #13 SOLES dedi: Ekran yenileme hızı önemli değil, işlemci yetersizse düşük fps alırsınız. Genişletmek için tıkla... Gametool adllı bi uygulama yükledim 90 fps sabit alabiliyorum teşekür ederim
SOLES dedi: Ekran yenileme hızı önemli değil, işlemci yetersizse düşük fps alırsınız. Genişletmek için tıkla... Gametool adllı bi uygulama yükledim 90 fps sabit alabiliyorum teşekür ederim