Asbaris Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #1 Ekran kartı 4070 Ti Anakart Asus B660M-K İşlemci 12400F Selamlar, cızırtı ve ses yapmayacak bir fan arıyorum, estetik görüntü açısından renkli olması tercihimdir. Yardımlar için şimdiden minnettarım.
Selamlar, cızırtı ve ses yapmayacak bir fan arıyorum, estetik görüntü açısından renkli olması tercihimdir. Yardımlar için şimdiden minnettarım.
Miraç Gürbüz Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 3.880 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #3 Asbaris dedi: Selam, cızırtı ve ses yapmayacak bir fan arıyorum, estetik görüntü açısından renkli olması tercihimdir. Yardımlar için şimdiden minnettarım. Genişletmek için tıkla... Egzoz fan ne oluyor bilmiyorumda kule tipinden bahsediyondur galiba Dark Freezer X127 Intel & AMD Uyumlu, ARGB Fanlı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (DKCCX127) - İşlemci Soğutucu - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik İşlemciye bakmadan yazdım uyumluluğuna şimdi bakacağım. Miraç Gürbüz dedi: Egzoz fan ne oluyor bilmiyorumda kule tipinden bahsediyondur galiba Dark Freezer X127 Intel & AMD Uyumlu, ARGB Fanlı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (DKCCX127) - İşlemci Soğutucu - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik İşlemciye bakmadan yazdım uyumluluğuna şimdi bakacağım. Genişletmek için tıkla... ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu (Random Spectrum Lighting) Fiyat ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu (Random Spectrum Lighting) uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.com www.gelbura.com Bu var.
Asbaris dedi: Selam, cızırtı ve ses yapmayacak bir fan arıyorum, estetik görüntü açısından renkli olması tercihimdir. Yardımlar için şimdiden minnettarım. Genişletmek için tıkla... Egzoz fan ne oluyor bilmiyorumda kule tipinden bahsediyondur galiba Dark Freezer X127 Intel & AMD Uyumlu, ARGB Fanlı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (DKCCX127) - İşlemci Soğutucu - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik İşlemciye bakmadan yazdım uyumluluğuna şimdi bakacağım. Miraç Gürbüz dedi: Egzoz fan ne oluyor bilmiyorumda kule tipinden bahsediyondur galiba Dark Freezer X127 Intel & AMD Uyumlu, ARGB Fanlı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (DKCCX127) - İşlemci Soğutucu - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik İşlemciye bakmadan yazdım uyumluluğuna şimdi bakacağım. Genişletmek için tıkla... ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu (Random Spectrum Lighting) Fiyat ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu (Random Spectrum Lighting) uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.com www.gelbura.com Bu var.
Asbaris Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #4 o_ulcan dedi: Bütçe? Genişletmek için tıkla... 250TL'e kadar olabilir hocam ya çok uçuk kaçık olsun istemiyorum. Miraç Gürbüz dedi: Egzoz fan ne oluyor bilmiyorumda kule tipinden bahsediyondur galiba Dark Freezer X127 Intel & AMD Uyumlu, ARGB Fanlı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (DKCCX127) - İşlemci Soğutucu - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik İşlemciye bakmadan yazdım uyumluluğuna şimdi bakacağım. ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu (Random Spectrum Lighting) Fiyat ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu (Random Spectrum Lighting) uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.com www.gelbura.com Bu var. Genişletmek için tıkla... Kasanın arkasındaki fan hocam egzoz fanı, bu farklı.
o_ulcan dedi: Bütçe? Genişletmek için tıkla... 250TL'e kadar olabilir hocam ya çok uçuk kaçık olsun istemiyorum. Miraç Gürbüz dedi: Egzoz fan ne oluyor bilmiyorumda kule tipinden bahsediyondur galiba Dark Freezer X127 Intel & AMD Uyumlu, ARGB Fanlı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (DKCCX127) - İşlemci Soğutucu - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik İşlemciye bakmadan yazdım uyumluluğuna şimdi bakacağım. ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu (Random Spectrum Lighting) Fiyat ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu (Random Spectrum Lighting) uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.com www.gelbura.com Bu var. Genişletmek için tıkla... Kasanın arkasındaki fan hocam egzoz fanı, bu farklı.
Miraç Gürbüz Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 3.880 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #5 Asbaris dedi: 250TL'e kadar olabilir hocam ya çok uçuk kaçık olsun istemiyorum. Kasanın arkasındaki fan hocam egzoz fanı, bu farklı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır dostum bakıyorum tekrar kusura bakma. Miraç Gürbüz dedi: Tamamdır dostum bakıyorum tekrar kusura bakma. Genişletmek için tıkla... Dark DKCF128ARGB Kasa Fanı Dark DKCF128ARGB Kasa Fanı detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Bunlar mı hocam ID-Cooling NO-9215-XT Kasa Fanı ID-Cooling NO-9215-XT Kasa Fanı detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com
Asbaris dedi: 250TL'e kadar olabilir hocam ya çok uçuk kaçık olsun istemiyorum. Kasanın arkasındaki fan hocam egzoz fanı, bu farklı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır dostum bakıyorum tekrar kusura bakma. Miraç Gürbüz dedi: Tamamdır dostum bakıyorum tekrar kusura bakma. Genişletmek için tıkla... Dark DKCF128ARGB Kasa Fanı Dark DKCF128ARGB Kasa Fanı detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Bunlar mı hocam ID-Cooling NO-9215-XT Kasa Fanı ID-Cooling NO-9215-XT Kasa Fanı detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 29 Mart 2023 #6 XPG VENTO 120mm ARGB Kasa Fanı Uygun Fiyatları ile Tebilonda XPG Marka XPG VENTO 120mm ARGB Kasa Fanı Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilonda www.tebilon.com CORSAIR iCUE SP120 RGB ELITE 120mm Fan | ITOPYA bütçene uygun olanı seç ne kadar ekmek o kadar köfte mantığı bu fanlar.
XPG VENTO 120mm ARGB Kasa Fanı Uygun Fiyatları ile Tebilonda XPG Marka XPG VENTO 120mm ARGB Kasa Fanı Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilonda www.tebilon.com CORSAIR iCUE SP120 RGB ELITE 120mm Fan | ITOPYA bütçene uygun olanı seç ne kadar ekmek o kadar köfte mantığı bu fanlar.
Miraç Gürbüz Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 3.880 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #7 Miraç Gürbüz dedi: Tamamdır dostum bakıyorum tekrar kusura bakma. Dark DKCF128ARGB Kasa Fanı Dark DKCF128ARGB Kasa Fanı detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Bunlar mı hocam. ID-Cooling NO-9215-XT Kasa Fanı ID-Cooling NO-9215-XT Kasa Fanı detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Genişletmek için tıkla... ID-Cooling PL-12025-B Kasa Fanı ID-Cooling PL-12025-B Kasa Fanı detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Dark Aura RGB Kasa Fanı Dark Aura RGB Kasa Fanı DKCF123ARGB detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com
Miraç Gürbüz dedi: Tamamdır dostum bakıyorum tekrar kusura bakma. Dark DKCF128ARGB Kasa Fanı Dark DKCF128ARGB Kasa Fanı detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Bunlar mı hocam. ID-Cooling NO-9215-XT Kasa Fanı ID-Cooling NO-9215-XT Kasa Fanı detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Genişletmek için tıkla... ID-Cooling PL-12025-B Kasa Fanı ID-Cooling PL-12025-B Kasa Fanı detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Dark Aura RGB Kasa Fanı Dark Aura RGB Kasa Fanı DKCF123ARGB detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com