120 TL 2.el veya 0 klavye önerisi

Mainstein

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. 117 lira gibi bir bütçem var 2.el veya 0 klavye arıyorum. Çoğunlukla MMORPG-RPG oyunları oynuyorum bunları oynarken sorun çıkarmayan ve yazımı rahat olan (yazılıma başlayacağım) sessiz bir klavye arıyorum önerilere açığım.

2.el olarak aşağıya yazdıklarımı buldum sizce nasıllar?
A4 tech X7-G800V (makro tuşları var ve görünüşü hoşuma gitti)
Logitech G103

Bunlar dışında elinizde bu fiyat bandı içerisinde satmayı düşündüğünüz ürün varsa oyuncu market veya sahibinden GET üzerinden alabilirim.

Biraz yetersiz kalabilir, sıkıntı yaratacağını düşünüyorsanız G103 gayet iyi bir seçenek özellikle o fiyata.

Philips SPK8274 klavye + SPK9414 fareyi 100 liraya aldım 2.el olarak. Mevcut farem çok daha iyi geldiğinden fareyi kullanmıyorum ama klavye çok güzel, ses çıkmıyor ve laptop klavyesine benziyor tam bana göre bir klavye imiş.

Not: Klavyenin sıfırı 120 lira civarı ama stok kalmamış arayan arkadaşlar varsa sahibinden üzerinden uyguna bulabilirler. Ayrıca klavye 7 antighost tuş içeriyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı