Acemi teknoloji
Decapat
Bütçem maksimum 120 TL. Teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör:
GameBooster G59K öneririm 108tl itopya'da, Dolar 7 olmuş klavye alınmaz bu zamandaBütçem maksimum 120 TL. Teşekkürler.
ama ışıklı diyor hem fazla ışığı yok gibi, ama fiyat yönünden biraz iyiBence bu fiyata en iyisi.
Bloody B120 Turbo Işıklı Su Geçirmez Oyuncu Klavye Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Bloody B120 Turbo Işıklı Su Geçirmez Oyuncu Klavye arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Gamebooster-Gamepower gibi markaların ürünlerini önermiyorum. Bloody kaliteli bir markadır. İnternette araştırabilirsin. Sosyal'de konu ara 100 TL civarı klavye diye bu klavyeyi öneriyorlar her zaman.ama ışıklı diyor hem fazla ışığı yok gibi, ama fiyat yönünden biraz iyi
Işıklı olsun diye 150TL'yi neden çöpe atsın. O klavye Max 4 ay dayanır. Bloody varken Gameboost almak. Üzücü...ama ışıklı diyor hem fazla ışığı yok gibi, ama fiyat yönünden biraz iyi
4 ay veya daha fazla dayanabilir. Kullanım şekline göre değişir ama kalite bakımından her zaman bloodyi savunurum.Işıklı olsun diye 150TL'yi neden çöpe atsın. O klavye Max 4 ay dayanır. Bloody varken Gameboost almak. Üzücü...
Işıklı olsun diye 150TL'yi neden çöpe atsın. O klavye Max 4 ay dayanır. Bloody varken gameboost almak. Üzücü...
Gamepower gibi markalara bulaşma. Benim arkadaş 300 TL civarına mekanik klavye aldı ve şu an tuşları bazen tutukluluk yapıyor. Işıklı klavye istiyorsan bunu tavsiye ederim: Logitech G G213 Prodigy Oyuncu Klavyesi - Siyah Fiyatı.ama ışıklı diyor hem fazla ışığı yok gibi, ama fiyat yönünden biraz iyi
O eski üretim olduğu içindirNiye öyle söylüyorsun ki bende 7 yıllık Everest internet kafe klavyesi var.
Karşim bende 1.5 senedir kullaniyorumIşıklı olsun diye 150TL'yi neden çöpe atsın. O klavye Max 4 ay dayanır. Bloody varken Gameboost almak. Üzücü...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.