120 TL USB hub tavsiyesi

Bütçe
120
Katılım
12 Aralık 2015
Mesajlar
7.060
Makaleler
9
Çözümler
12
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i7 10750H || GTX 1660 Ti 6 GB Mobile || 2x16 GB RAM || 512 GB NVMe M.2 SSD || 1080p 144 Hz IPS Panel || Windows 11-macOS Big Sur || Acer Nitro 5 AN515-55 2020 ||
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Bütçeni biraz aşarak bu ürünü alabilirsin, uzun süredir kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım, memnunum.
Hocam hiç harddisk taktınız mı ? Bir de aynı anda 3-4 portu doldurunca donma vs. oluyor mu ? Bazı yorumlarda böyle şeyler denmiş de.
 
Hocam hiç harddisk taktınız mı ? Bir de aynı anda 3-4 portu doldurunca donma vs. oluyor mu ? Bazı yorumlarda böyle şeyler denmiş de.
Harddisk değil fakat birkaç adet USB bellek taktım, ancak bir donma olmadı.
Klavye ve fare sürekli bağlı. Bir sorun olmadı bu güne kadar.
Ayrıca, amatör bir video da olsa şu videoyu izleyebilirsiniz;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Merhaba amacın dosya kopyalama falan mı? Yoksa USB'deki dosyaları çalıştırmak mı?
Amacım klavye, mouse ve oyun kolu takmak. Kalan son porta da ihtiyaca göre flash disk ya da taşınabilir HDD takmak. Ancak tüm portlar aynı anda çalışırken sorun oluyor deniyor. İntenet kopması, mouse donması, bilgisayarın donması vs. gibi. Aklıma Baseus modeli yattı. 1x3.0 ve 3x2.0 portu var bana yeterli. Kullanların fikrini almak istiyorum varsa tabii ki.
 
Amacım klavye, mouse ve oyun kolu takmak. Kalan son porta da ihtiyaca göre flash disk ya da taşınabilir HDD takmak. Ancak tüm portlar aynı anda çalışırken sorun oluyor deniyor. İntenet kopması, mouse donması, bilgisayarın donması vs. gibi. Aklıma baseus modeli yattı. 1X3.0 ve 3X2.0 portu var bana yeterli. Kullanların fikrini almak istiyorum varsa tabii ki.

İstersen en kaliteli Hub'u al klavye mouse takarsan gecikme yaşarsın.
İstersen en kaliteli Hub'u al klavye mouse takarsan Online oyunlar'da gecikme yaşarsın.
 

Yaklaşık 2 haftadır bu ürünü kullanıyorum. Gayet memnunum.
1 adet notebook soğutucu
1 adet Logitech F710 cihazı
1 adet de şarj ile kullanıyorum.
Arada sırada USB Flash bellek de takıyorum. İş gören bir düzeyde. İçinden bir adet adaptör ve bir adet bağlantı kablosu çıkıyor.
Maalesef Type C yok belirteyim.
 
Çok bariz hissedilir mi ? Eğer öyleyse hiç almamak daha iyi.
Hocam o gecikmeyi sadece Online oyunlarda hissedersin ( CS:GO LoL vb.)
Hocam o gecikmeyi sadece Online oyunlarda hissedersin ( CS:GO LoL vb.)
1616618145258.png

Şahsen ben bu tür şeyler kullanıyorum sadece flaşh çalıştırmak ve telefondan evrak almak için hız falan benim umrumda değil nasıl olsa kullandığım anakart USB 2.0
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı