Garry's modda güzel oyundur ama arkadaşınız olmadan fazla sarmaz oyunda neredeyse sonsuz seçenek var illa bir şey buluyorsun atölye bakımından çok zengin bir oyun.
Katana Zero hikayesi bence güzel. 2D olmasına rağmen atmosferide mükemmel bence.
Garry's modda güzel oyundur ama arkadaşınız olmadan fazla sarmaz oyunda neredeyse sonsuz seçenek var illa bir şey buluyorsun atölye bakımından çok zengin bir oyun.
Katana Zero hikayesi bence güzel. 2D olmasına rağmen atmosferide mükemmel bence.
Hocam belirtmedim ama MMORPG ve RPG oyunları da çok sevmem.
Katana Zero yerine bende zaten Hades ve Dead Cells ver şahsen ikisini Katana Zero'ya tercih ederim.
Garry modda zaten var hocam.
Hocam belirtmedim ama MMORPG ve RPG oyunları da çok sevmem.
Katana Zero yerine bende zaten Hades ve Dead Cells ver şahsen ikisini Katana Zero'ya tercih ederim.
Garry modda zaten var hocam.
Hocam genel olarak oyunlar çok zamlandığı için indirimi beklemek daha mantıklı.
Koyduğum oyunların indirimli fiyatlarını genel indirimden söylüyorum. Fiyatlar Steam'den alınmıştır.
Batman Arkham Collection'u öneririm içinde 3 Batman oyunu olan bir paket.
Orijinal fiyatı: 102 TL.
İndirimli fiyatı: 15 TL.
Includes 4 items: Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition, Batman: Arkham City - Game of the Year Edition, Batman™: Arkham Knight, Batman™: Arkham Knight Season Pass...
store.steampowered.com
Metro saga bundle. 4 metro oyunu içerir.
Orijinal fiyatı: 228 TL.
İndirimlerde: 40-60 TL arasında bir fiyat.
Terraria. Güzel 2D bir oyun her ne kadar Minecraft'ı anımsatsada oyunda çeşit çeşit bosslar var ve yapabileceğiniz tonlarca büyü ya da itemler.
Orijinal fiyatı: 18 TL.
İndirimli fiyatı: 9 TL.
Dig, fight, explore, build! Nothing is impossible in this action-packed adventure game. Four Pack also available!
store.steampowered.com
Stardew Valley. Muhtemelen oynamışsınızdır ama bence mükemmel bir oyundur arkadaşınız ya da kız arkadaşınızla girerseniz oyundan daha da zevk alırsınız.
Orijinal fiyatı: 24 TL.
İndirimli fiyatı: 15-20 TL arası.
You've inherited your grandfather's old farm plot in Stardew Valley. Armed with hand-me-down tools and a few coins, you set out to begin your new life. Can you learn to live off the land and turn these overgrown fields into a thriving home?
store.steampowered.com
Tomb Raider. Daha bu sıralar oynadım ve bence oyun hala taş gibi oynamaya değer bir oyun hikayesi kendini dinletiyor bilmem belki sizi bayar ama benim hoşuma gitti oyunlara croftun gençlik yıllarını anlatıyor ve oyunun devam oyunları da var kesmesse onları da oynayabilirsiniz.
Orijinal fiyatı: 87 TL.
İndirimli fiyatı: 17.40 TL.
Bulmaca oyunlarını seviyorsan The Room serisine bakabilirsin veya suikastçı oyunlarını falan seviyorsan Dishonored Hitman blood money önerebilirim indirimde güzel düşüyorlar Sniper Elite 4 var bir de indirimde 9 lira oluyor ona da bakabilirsin bir.