1200-1500 TL vücut için tıraş makinesi önerisi

OnePC

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Türkiye
Merhaba. Özel bölgem için, koltuk altı bölgem için ve spora gideceğim zaman bacaklarımı almak için tıraş makinesi arayışındayım. Tüy dökücü kremler hem zahmetli hem pahalı. Philips düşünüyorum. Ne önerirsiniz? Hangi modelini almalıyım. Bütçem 1200-1500.

Philips One Blade geçekten kullanması çok rahat ve kullandığım en güzel alan makineydi. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Yüz + Vücut paketinden kullanıyorum, içinden fazladan 1 traş başlığı çıkmıştı diye kalmış aklımda. Vücut için farklı bıçağı falan yoktu hocam.

Yüz + Vücut paketinden kullanıyorum, içinden fazladan 1 traş başlığı çıkmıştı diye kalmış aklımda. Vücut için farklı bıçağı falan yoktu hocam.
Hocam o zamanda bütçemi aşıyor. Bu makineler nasıl hocam? Kılları sert mi çıkarıyor?

Jilete yakın kesiyor hocam. Dolayısıyla ilk çıkarken biraz daha sert hissettiriyor. Ben 2 kere vücut için kullandım ama yeniden uzarken üzerimde kıyafetlerim güzel gözükmüyordu. Krem daha meşakkatli ama ben olsam sonucu için zora katlanırdım.

Hocam çok kısa sürede kıllar çıkıyor ve her seferinde kremle alırsam para da dayanmaz zamanda dayanmaz diye düşünüyorum. Kıyafet nasıl güzel gözükmüyordu onu anlayamadım.

Kıyafet nasıl güzel gözükmüyordu onu anlayamadım.
Haftalık kesiyorsanız sorun değil de 2-3 ayda bir kesiyorsanız tüyler sert çıktığı için tişörtlerden falan belli oluyordu. Kremde aynı problemi yaşamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…