Aldığım ani bir karar ile 1200₺'ye bir monitör alıp kalan parayla da kulaklık alacağım. Şu monitörleri buldum.
Acer RG240YBMİİX 23.8" 75Hz FullHD Monitör Özellikleri ve Fiyatlarını Karşılaştır! Acer RG240YBMİİX 23.8" 75Hz FullHD Monitör özellikleri kullanıcı yorumları ve indirim seçenekleri Cimri.com'da!
www.cimri.com
-
Acer Nitro QG241YBİİ 23.8 inç 60Hz 1ms Full HD Monitör modellerini tüm detayları ile Cimri.com'da inceleyin! Siz de Cimri.com ile Acer Nitro QG241YBİİ 23.8 inç 60Hz 1ms Full HD Monitör fiyatlarına ve özelliklerine kolayca ulaşabilir, ürüne ait kullanıcı yorum ve değerlendirmelerini...
www.cimri.com
-
Acer VG240YBMIIX 24" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü modelleri en ucuz fiyat seçenekleriyle Cimri.com'da! Acer VG240YBMIIX 24" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü modellerinin ürün ve yorumlarını karşılaştır, en uygun fiyatını kaçırma.
www.cimri.com
VA panel ve IPS arasında kaldım. Biri siyahları iyi gösteriyormuş diğeri renkleri daha doygunmuş ancak ışık süzmesi problemi oluyormuş. Ayrıca 75Hz olarak görüldüğü halde full çözünürlükte 75Hz olmuyormuş, düşük çözünürlükte 75Hz'den faydalanılıyormuş vesaire. İşin içinden çıkamadım.