1200 TL civarı batarya performanslı telefon önerisi

Katılım
19 Mayıs 2015
Mesajlar
95
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Şu anda kullandığım telefon GM Discovery 2+ çok pişmanım. ROM'lar ile zar zor ayakta duruyor telefon. Şarjı çok kötü durumda. Yeni telefon almak istiyorum 1200 TL civarında. Benim için en önemli şey bataryadır. Bu fiyata hangi telefonun bataryası rahatça 1-2 günü götürür? Özellikle dışarıda 3g açıkken şarjı hemen bitmesin. Lg almayı düşünmüyorum çünkü arkadaşımda g3 var ve parlaklığı hep en kısıkta kullanıyor 2k ekrana o batarya yetersiz. Lg g4'te de aynı problem var onunda bataryası fazla gitmiyor. Ben Galaxy J7'den yanayım. İnternette kullanıcı yorumlarını okudum batarya konusunda çok başarılı bir cihaz. Arkadaşımda kullanıyor 2.5 gün şarja takmadan kullanmış. Okulda hep oyun oynuyor ancak şarjı çok az gidiyor. Önerilerinizi bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Galaxy J7'nin ön tarafındaki kapasitif tuşlara arka ışık koymamışlar sadece sticker var. Malzeme kalitesi kötü ele oyuncak telefon hissi uyandırıyor. Ön kamerası iyi değil. Onun yerine 5000 mAh'lik Lenovo Vibe P1 alabilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı