1200 TL dağ bisikleti önerisi

Maalesef yok bisikletlere zam geldi o fiyatlarda dağ bisikleti yok 27 inc istiyorsan decathlonda 2000TL'ye var onun dışında Salcano falan pahalı oldu.

Salcano'nun 3000 lira altı bisikletleri aşırı kötü, daha doğrusu adamlar XC ve yol bisikleti dışında bir cacık yapamıyorlar, sayelerinde kadro yüzünden çenem yarıldı, yüzümde asfaltta sürüklenmemden dolayı büyük yara oluştu, omzum çatladı, burnum kırılıyordu halbuki refleks olarak yüzümü korumuştum bir elimle, o elde şu an yara izi olmayan yer yok.
 
Salcano'nun 3000 lira altı bisikletleri aşırı kötü, daha doğrusu adamlar XC ve yol bisikleti dışında bir cacık yapamıyorlar, sayelerinde kadro yüzünden çenem yarıldı, yüzümde asfaltta sürüklenmemden dolayı büyük yara oluştu, omzum çatladı, burnum kırılıyordu halbuki refleks olarak yüzümü korumuştum 1 elimle, o elde şu an yara izi olmayan yer yok.

Salcano gayet iyi bence bende 10 yıllık bisikleti var hâlâ sağlam içinden geçtim hâlâ sağlam 3000TL altı NG650 ve NG750 falan var bence gayet iyiler herkesin bütçesi fazla olmayabiliyor.
 
Yanlış bilgi ideal ölçüde ihtiyacına uygun almalı. Şahsen 29 almamaya çalışmak daha mantıklı. 26 kadar rijit değil en mantıklısı 27.5.

Hocam 26 zaten kötü hani büyük olursa gelişip büyüdüğünde yine kullanabilirsin.

Hocam yanlış bilgi vermeyelim bisiklette jant boyu asıl etken değil kadro boyu önemlidir.

Hocam doğru fakat hani büyük olması ilerdede kullanabilmesi anlamına gelmiyor mu boyu falan uzarsa.
 
Salcano gayet iyi bence bende 10 yıllık bisikleti var hâlâ sağlam içinden geçtim hâlâ sağlam 3000TL altı NG650 ve NG750 falan var bence gayet iyiler herkesin bütçesi fazla olmayabiliyor.

NG650 sağlam mı dedin sen az önce? Zaten NG650 sayesinde bunları yaşadım, bisikletin parasının iki katını bisikletteki sorunları çözmek için harcadım.

.png


Amortisörüm 3 kez patladı, 3 kez yenisi alındı aynı model 40 lira ile en sonunda XCM V3 aldım, seleyi 1 kez kırdım, aynakol 1 kez kırıldı, orta göbek 2 kez allahına kavuştu, jant çemberleri sağlam ama arka göbek iki kez değişti ve teller ile uğraşa uğraşa bir hal oldum, zaten nasıl bir pedal kullandığımı görüyorsun, bu konuda bu forumda benim kadar bilgili birkaç kişi var, onlardan biri @baybarsyontar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı