Hayır asla alınmaz. Ölü noktadan bol birsey yok.Bu fiyatta alınabilecek tek kol.LOGITECH F710 Kablosuz PC Gamepad
Tak ve unut. Kablodan kurtulun, özgürlüğün tadını çıkarın, kablosuz oyun oynayın.www.gaming.gen.tr
Bu fiyatta alınabilecek tek kol.LOGITECH F710 Kablosuz PC Gamepad
Tak ve unut. Kablodan kurtulun, özgürlüğün tadını çıkarın, kablosuz oyun oynayın.www.gaming.gen.tr
[37,05€ 23% OFF] 8Bitdo Ultimate C Kablosuz 2.4G Oyun Kontrolcüsü PC Windows 10 11 Steam Deck için Raspberry Pi Video Oyunları Ekipman ve Aksesuarları from tüketici elektroniği on banggood.com
8Bitdo Ultimate C Wireless 2.4G Game Controller for PC Windows 10 11 Steam Deck for Raspberry Pitr-m.banggood.com
Açıkçası bu kolu biliyorum fakat DualSense veya Xbox kadar ergonomik değil. Ayrıca yarış oyunları oynadığımdan ötürü tercih edeceğim biri ürüne benzemiyor. Xbox düzenini tercih ederim gibi gözüküyor.
Ben de 2-3 aya Xbox almak istiyorum ama 2 katı fiyata var maalesef 8BitDo önerenler var ama o da yurt dışı sanırım fiyatlar bayağı yüksek ondan bu fiyata ancak böyle bir kol alabilirsin benim düşünceme göre. Pusat var bir de ama ne kadar güvenilir bilemem.
Açıkçası bu kolu biliyorum fakat DualSense veya Xbox kadar ergonomik değil. Ayrıca yarış oyunları oynadığımdan ötürü tercih edeceğim biri ürüne benzemiyor. Xbox düzenini tercih ederim gibi gözüküyor.
İlk defa gördüm, tasarımı sade ve güzele benziyor. Daha önce hiç yurt dışından ürün almadım alırken bir sorun yaşar mıyım? Üstüne gümrük vergisi ile vs. ne kadar olur tam fiyatı?
Yurt dışından daha önce hiç ürün almadığım ve özellikle Banggood'u ilk defa duyduğum için 8BitDo'ya yönelir miyim bilmiyorum fakat ürün güzele benziyor. Amazon'da var ise belki bakabilirim.
Amazon'da aynı ürünü buldum Banggood'dan bir farkı var mıdır?
@elroNNd fark yok, alabilirsiniz.
Alternatif olarak Trust GXT590 (bizzat kullanıyorum ve özellikle de şarjından çok memnunum.) Veya MSI gcv20 önerebilirim ama 8BitDo daha iyidir.