1200 TL gamepad önerisi

uuHeX

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX4050 İ513500H 32RAM 1TB SSD
Selamlar 1200 TL bütçem var. Logitech F710 ile Monster Monster Pusat Clutch arasında kaldım. F710 pilli, Bluetooth ve kablolu ile oynama gibi özellikleri yok. Titreşim de yeterli değil sanrım ama ölü bölgesi az. Monster'ın ise tasarımı güzel kablolu şekilde de oynanıyor ve pilli değil, şarj olabiliyor. Telefonda da oynanabiliyor. Ama ölü bölgesi fazlaymış sanırım. Bazıları o ölü bölge değil ayarlanabiliyor tarzı bir şey söylemiş sizce ne almam lazım.

Selamlar 1200 TL bütçem var. Logitech F710 ile Monster Monster Pusat Clutch arasında kaldım. F710 pilli, Bluetooth ve kablolu ile oynama gibi özellikleri yok. Titreşim de yeterli değil sanrım ama ölü bölgesi az. Monster'ın ise tasarımı güzel kablolu şekilde de oynanıyor ve pilli değil, şarj olabiliyor. Telefonda da oynanabiliyor. Ama ölü bölgesi fazlaymış sanırım. Bazıları o ölü bölge değil ayarlanabiliyor tarzı bir şey söylemiş sizce ne almam lazım.

İkisinden de daha iyidir.

trendyolda vs satışı yok mu ?

Monster almayın.
neden

Hocam satıcı güvenilir mi? Çok sorun yaşayan olmuş. Bende hepsiburada üzerinden almak istiyorum.

Son düzenleme:
Henüz almadıysanız monster önerebilirim bu arada baya kararsız kalarak almıştım beğenmezsem iade edecektim fakat baya şaşırttı tutuş ve analogların hissiyatı çok iyi trigger'lar bi tık daha iyi olabilirdi ama en çok şaşırdığım kısım analog'un controller tester'da 0.1% error vermesi oldu (f710 dan daha iyi).

Henüz almadıysanız Monster önerebilirim bu arada bayağı kararsız kalarak almıştım beğenmezsem iade edecektim fakat bayağı şaşırttı tutuş ve analogların hissiyatı çok iyi Trigger'lar bir tık daha iyi olabilirdi ama en çok şaşırdığım kısım Analog'un Controller Tester'da 0.1% error vermesi oldu (F710'dan daha iyi).

Monster aldım kullanıyorum fiyatına göre güzel ürün

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı