Wnaption Hectopat Katılım 14 Haziran 2017 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2019 #11 Silinen üye dedi: Xeon-X5690 İle kafa kafaya işlemciler, Fiyatı 3770K'ya oranla 150-200 TL daha ucuz. Genişletmek için tıkla... Önerin için çok sağol dostum aklımda bulunduracağım. claus dedi: Sıfır zor ama siz ikinci el bir uygun bir sistem veya sistemler varsa belirtin uyumluluk konusunda yardımcı olalım. Genişletmek için tıkla... Claus hocam siz işi en iyi bilenlerdensiniz, ben bugün bir liste ayarlayayım o zaman, zaten program amaçlı toplayacağım.
Silinen üye dedi: Xeon-X5690 İle kafa kafaya işlemciler, Fiyatı 3770K'ya oranla 150-200 TL daha ucuz. Genişletmek için tıkla... Önerin için çok sağol dostum aklımda bulunduracağım. claus dedi: Sıfır zor ama siz ikinci el bir uygun bir sistem veya sistemler varsa belirtin uyumluluk konusunda yardımcı olalım. Genişletmek için tıkla... Claus hocam siz işi en iyi bilenlerdensiniz, ben bugün bir liste ayarlayayım o zaman, zaten program amaçlı toplayacağım.