1200 TL kablosuz mouse önerisi

Kayzıy

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Ajazz AJ159 Pro düşünüyorum şu an sizce en mantıklı model bu mudur?

Tutuş şeklim: Claw grip, elim küçük-orta boyutta.

Ajazz AJ159 Pro düşünüyorum şu an sizce en mantıklı model bu mudur?

Tutuş şeklim: Claw grip, elim küçük-orta boyutta.

Eliniz orta boyuttaysa Ajazz alınabilir benim elim biraz büyük bana tam oluyor sizde bilmiyorum ama Ajazz bu fiyat bandında en iyisi olabilir M800 Ultra bir ara Ajazz fiyatlarıyla aynıydı ama herhalde şu an stoklarda yok o da küçük orta el için çok uygun.

AJ159 alıyorum o zaman. Bir şey daha soracağım bu temu kupon kodu vs. verir mi ya da kupon kodu veya indirim almanın bir yolu var mı?

AJ159 alıyorum o zaman. Bir şey daha soracağım bu Temu kupon kodu vs. verir mi ya da kupon kodu veya indirim almanın bir yolu var mı?

Benim yaşadığım şehirde vardı sahibinden de sıfır kapalı kutu 1400 TL'ye aldım kupon falan belki olabilir ama benim bildiğim yok.

Benim yaşadığım şehirde vardı sahibinden de sıfır kapalı kutu 1400 TL'ye aldım kupon falan belki olabilir ama benim bildiğim yok.
Hocam 2.el alsam kapalı kutu aynı fiyata denk geliyor. Bu temu'dan alınca garanti gibi bir şansımız olmuyor değil mi. Sarı siteden kapalı kutu alsam daha mantıklı mı? Kargo beklememiş olacağım sonuçta.

Hocam 2.el alsam kapalı kutu aynı fiyata denk geliyor. Bu Temu'dan alınca garanti gibi bir şansımız olmuyor değil mi? Sarı siteden kapalı kutu alsam daha mantıklı mı? Kargo beklememiş olacağım sonuçta.

Ben baktım Temu'dan 1700 TL'ye geliyor her türlü ikinci el daha mantıklı bence sadece iade durumları olmuyor ben risk alıp aldım aslında şimdi sen de 300 TL için riske atmaya değer mi ona karar vermen lazım.

AJ159 alıyorum o zaman. Bir şey daha soracağım bu Temu kupon kodu vs. verir mi ya da kupon kodu veya indirim almanın bir yolu var mı?

Kanka benim yaptığımı söyleyeyim ilk SteelSeries Prime+ aldım cızırtı sesi geliyordu iade ettim sonra Wraith'in şu sitesini buldum oradan Darmoshark M3S sipariş ettim bu sitede insanların şikayet edip iade ettiği ürünleri satıyorlar iadesi yok onu söyleyeyim benim aldığım üründe sağ Click sert nedeni ile iade edildiği yazıyordu bende aldım hiç sıkıntısı yok ama sen bilirsin tabii ki de karar senin Mouse

Ben baktım Temu'dan 1700 TL'ye geliyor her türlü ikinci el daha mantıklı bence sadece iade durumları olmuyor ben risk alıp aldım aslında şimdi sen de 300 TL için riske atmaya değer mi ona karar vermen lazım.
Bir keresinde siparişim yaklaşık 1 ay sürmüştü ondan temu'dan almak pek istemiyorum. Param güvende ile aldıktan sonra da herhangi bir risk faktörü olduğunu düşünmüyorum.

Hocam 2.el alsam kapalı kutu aynı fiyata denk geliyor. Bu Temu'dan alınca garanti gibi bir şansımız olmuyor değil mi? Sarı siteden kapalı kutu alsam daha mantıklı mı? Kargo beklememiş olacağım sonuçta.

Ben bu arada unuttum söylemeyi

VXE R1 Wireless mouse​

Alabilirseniz bu da çok kalitelidir.

Temu'dan almaktan iyidir hem paw 3395 sensörlü hem de mcusu nordic 52840 bulabileceğin en iyi fiyat performanslardan 2K donge ile geliyor bir bak derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…