1200 TL kablosuz mouse önerisi

Ben bu arada unuttum söylemeyi

VXE R1 Wireless mouse​

Alabilirseniz bu da çok kalitelidir.
Hocam bu düz modeli geçiyor mu bilmiyorum performans anlamında ama PRO modeli geçiyor sanırım fakat bütçemi aşıyor gibi. Hem Wraith satıyor sanırsam tek bu model mouse'u onda da düz R1 modeli tükenmiş olarak gözüküyor.

Temu'dan almaktan iyidir hem paw 3395 sensörlü hem de mcusu nordic 52840 bulabileceğin en iyi fiyat performanslardan 2K donge ile geliyor bir bak derim.
Ne gibi artısı olur hocam onu merak ediyorum. Sarı siteden param güvende ile alınca zaten test etme şansım olacak ve iade imkanımda olacak. Temu'da aynı şeyleri sunuyor fakat kargo bekleyeceğim ekstradan.

Hocam bu düz modeli geçiyor mu bilmiyorum performans anlamında ama Pro modeli geçiyor sanırım fakat bütçemi aşıyor gibi. Hem Wraith satıyor sanırsam tek bu model fareyi onda da düz R1 modeli tükenmiş olarak gözüküyor.

Ne gibi artısı olur hocam onu merak ediyorum. Sarı siteden Param Güvende ile alınca zaten test etme şansım olacak ve iade imkanımda olacak. Temu'da aynı şeyleri sunuyor fakat kargo bekleyeceğim ekstradan
Hocam bu düz modeli geçiyor mu bilmiyorum performans anlamında ama Pro modeli geçiyor sanırım fakat bütçemi aşıyor gibi. Hem Wraith satıyor sanırsam tek bu model fareyi onda da düz R1 modeli tükenmiş olarak gözüküyor.

Ne gibi artısı olur hocam onu merak ediyorum. Sarı siteden Param Güvende ile alınca zaten test etme şansım olacak ve iade imkanımda olacak. Temu'da aynı şeyleri sunuyor fakat kargo bekleyeceğim ekstradan.

Ben 3000 liralık fareyi 1400TL'ye aldım öyle düşünün.
Ben 3000 liralık fareyi 1400TL'ye aldım öyle düşünün.

"Merhaba,

Ürününüz tarafınıza ulaştığında sorun gözlemlemeniz ve ivedilikle tarafımızla iletişime geçmeniz durumunda yardımcı olacağımızı paylaşmak isteriz.

Saygılarımızla,
Wraith e-Sports"

Pazartesi dönüş yaptılar ama yoğun bir hafta geçiriyorum. Buraya bilgilendirme yapamadım

Temiz ürünlerde vardı orada isterseniz bakının.

1800 liraya Lamzu Atlantis mini var sizce fiyatı uygun mu?

Son düzenleme:
"Merhaba,

Ürününüz tarafınıza ulaştığında sorun gözlemlemeniz ve ivedilikle tarafımızla iletişime geçmeniz durumunda yardımcı olacağımızı paylaşmak isteriz.

Saygılarımızla,
Wraith e-sports"

Pazartesi dönüş yaptılar ama yoğun bir hafta geçiriyorum. Buraya bilgilendirme yapamadım.

1800 liraya Lamzu Atlantis mini var sizce fiyatı uygun mu?

Vallahi Wraith'in sitede satılma fiyatı 4000 ama bu sitede 1800 gayet uygun adamlar tamir ettiklerini iddia ediyorlarsalar ürünün içi açılmıştır bu sıkıntılı biraz güven olması lazım yani benim aldığım Darmoshark şikayet üzerine iade edildiğinden gayet temiz fiyatının düşük olması şaşırtıyor insanı ama alabilirsin senin tercihin yeni stokda bekliyebilirsin ya da diğerlerine bak derim gerçi diğer ürünlerde aynı sıkıntılar var mesela scroll falan seni rahatsız etmiyorsa al.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı