1200 TL klavye önerisi

Bütçe
1200TL

Bottleneck.exe

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, öncelikle vaktinizi ayırıp yardım ettiğiniz için şimdiden çok teşekkür ederim, 1200 TL bandında bir klavye arıyorum TKL olması ve Red/Black Switch olmasını istiyorum birkaç klavye arasında kaldım.
Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.

K617 Fizz daha iyi bir model. Gamepower alınmaz. TKL demişsiniz ama K617 Fizz %60 model. Kabulseniz DK61e bakabilirsiniz. Ama o da iyi bir model.

Hocam TKL ve red Switch haricinde klavyede aradığınız özellikler nedir? Örneğin 5pin veya 3 pin olması basış hissiyatı Switch modeli RGB veya düz gibi.

K617 Fizz daha iyi bir model. Gamepower alınmaz. TKL demişsiniz ama K617 Fizz %60 model. Kabulseniz DK61e bakabilirsiniz. Ama o da iyi bir model.

Kusura bakmayın benim hatam TKL derken numpad olmayan daha küçük bir modeli kastetmiştim benim hatam yanıtınız için teşekkür ederim.

Hocam TKL ve red Switch haricinde klavyede aradığınız özellikler nedir? Örneğin 5pin veya 3 pin olması basış hissiyatı Switch modeli RGB veya düz gibi.

Hot swap olabilir çünkü Switch bozulmasına karşı değiştirebilirim %60 veya TKL (küçük bir model) bilek desteği olur/olmaz fark etmez linear RGB olursa iyi olur fakat olmazsada sıkıntı değil.

Bu klavyeyi duymuştum tasarımı garip ama güzel geldi öneriniz için çok teşekkürler büyük ihtimalle bunu alacağım fakat biraz daha bakınsam iyi olur.

Hoşuma gitti güzelmiş , yanıtınız için teşekkür ederim Kemove ile bunun arasındayım şu anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…