1200 TL klavye önerisi

Bütçe
1200TL
Hocam kendim de 2 seneye yakın kullandığım GamaKay MK61 klavyesini önermeden geçemeyeceğim bu fiyatlara bu özellik çok nadir bulunur. %60 siyah ve beyaz kasa renk seçeneği kaliteli keycaps baskısı. Hot swap özelliği, Gateron V2 yellow Switch'leri (başlı başına bu fiyata muazzam) Switch'lerin tok sesi ve hızlı tepkimesi gayet tatmin edici. Biraz fazla hassas bir Switch yapısına sahip. Tek sorunu benim aldığım modelde kasanın üzerinde iğne ucu kadar boya pütürleri vardı. Biraz araştırdığımda neredeyse herkeste olduğunu gördüm.
Gamakay MK61 şuan 2000TL+ fiyatlarında geziyor. Bu fiyat bandında bu klavye alınmaz. 6-7 ay öncesine kadar evet alınabilirdi ama şuan hayır. Keycapsler de kaliteli değil standart pudding keycapsler hocam. Gateron v2 Switchler de o kadar güzel değil. Wobble sorunu aşırı fazla. Tepkime süreleri optik switch haricinde çoğu aynı. Niye savunma yapma gereksiniminde bulundum bilmiyorum hocam :D. Saldırıyormuş gibi algılamayın lütfen yanlış anlaşılma olmasın diye bilgilendirmek istedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı