1200 TL Orta el için mouse önerisi

IchBinAlper

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, uzun süredir bir mouse arıyorum aklımda bir model var ama biraz eski sizlere de sormak istedim öneri almak için el boyum orta yani çok büyük değil çok küçükte değil ve bütçem 1200 TL civarında aklımdaki model de Razer Death Essential. Önerilerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar merhaba, uzun süredir bir mouse arıyorum aklımda bir model var ama biraz eski sizlere de sormak istedim öneri almak için el boyum orta yani çok büyük değil çok küçükte değil ve bütçem 1200 TL civarında aklımdaki model de Razer Death Essential. Önerilerinizi bekliyorum.
İncehesap gaming gecesinde Razer Deathadder V2 Pro'yu 1200'e mi ne almıştım 1700'den düşmüştü galiba, tabii şu an fiyatı çok arttı fakat kablolusu yine 1200-1300 arasına düşüyor gayet iyi mouse ve herşeyi en yeni veya en yeniye yakın diye biliyorum. Öneririm.

Dediğiniz model 300 liradan fazla etmez hocam, ayrıca piyasadaki en büyük boyutlu farelerden sayılır.

Yukarıdaki M800 PRO önceden çok daha pahalıydı, şimdi indirime girmiş. Düşünülebilir, boyutu orta boyutlu eller için ideal.
Hocam şu anda deathadder v2 mini kullanıyorum 2. bir mouse olarak m800 pro almak mantıklı mı gerek varmı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı