Merhaba. 5600G işlemci aldım. 3600MHz RAM alıp APU olarak kullanacağım ama nasıl bir kasa alacagıma karar veremedim. Güç kaynağı ile beraber bütçem 1200 önerileriniz nelerdir? Benim bulduğum kasa bu bunu almayı düşnüyorum.
PowerBoost VK-P3305B 500W USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Aerocool VX Plus AE-VXP500 500W Aktif PFC Güç Kaynağı (Kutusuz) en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Aerocool VX Plus AE-VXP500 500W Aktif PFC Güç Kaynağı (Kutusuz) en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
New Page 1 Teknik Özellikler Ürün Adı : Aerocool Zauron Saturn Kasa Rengi : Siyah Kasa İç Boyası : Siyah Kasa Tipi : Mid Tower Desteklenen Anakart Tipi : ATX...
En ucuz Dark Raider DKCHRAIDER RGB ATX Fanlı Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Raider DKCHRAIDER RGB ATX Fanlı Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.270,23 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply özelliklerini incele, 999,14 TL'den başlayan fırsatları yakala!