1200 TL telefon vs bilgisayar

telefon mu yoksa bilgisayar mı?

• Oy verenlerin toplamı
    6

Tk28*

Hectopat
Yer
Giresun / Görele
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
2200G / A320M / 16 GB / VEGA 8 APU
Meslek
Serbest
Dostlar çok yakın bir zamanda 1200 TL gibi bir bütçe elime geçecek fakat telefon mu alsam bilgisayar mı alsam karar veremedim bir de size danışayım dedim.

Topladığım bilgisayar.
  • AMD Ryzen 3 2200G (overclock edeceğim)
  • B350 veya B450 anakart.
  • 8 GB DDR4 2666MHz (overclock edeceğim)
  • 400W PSU.
  • Stok fan ve sıradan kasa.
Alabildiğim telefon ise --> Vestel Venüs V7 3/64 GB.
Fakat telefonum bozulduğu için tuşlu telefon kullanıyorum kararsız kaldım.

Not: Pek dışarı çıkmıyorum genelde evde dururum oyun, internet takılırım. PC ile emülatör kullanarak mobil uygulamalarımı kullanabiliyorum.

Siz olsaydınız hangisini alırdınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla kardeş o paraya bence sıfır sistem yerine ikinci el sistem alırsan daha iyi olabilir. Ama bence az daha dayan, hem ortam biraz daha sakinleşir fiyatlar düşebilir. Ben olsam biraz daha biriktirdim ama kesin bir şey söylemek gerekirse ben telefon alırdım. Kardeş bu arada Vestel'e falan bulaşma gözünü seveyim. Başka marka mı kalmadı?

Valla kardeş o paraya bence sıfır sistem yerine ikinci el sistem alırsan daha iyi olabilir. Ama bence az daha dayan, hem ortam biraz daha sakinleşir fiyatlar düşebilir. Ben olsam biraz daha biriktirdim ama kesin bir şey söylemek gerekirse ben telefon alırdım. Kardeş bu arada Vestel'e falan bulaşma gözünü seveyim. Başka marka mı kalmadı?

2.el bilgisayar topluyorum güncel olsun diye piyasayada çok güvenmiyorum her yer fırsatçı dolu ayrıca alabildiğim tek telefon Vestel tüm fiyatlar uçmakla beraber yeni vergi sistemi getirildi her şey 2 katı oldu.

2.el bilgisayar topluyorum güncel olsun diye piyasayada çok güvenmiyorum her yer fırsatçı dolu ayrıca alabildiğim tek telefon Vestel tüm fiyatlar uçmakla beraber yeni vergi sistemi getirildi her şey 2 katı oldu.
Dediğim gibi biraz daha para biriktirip en azından Xiaomi falan alın. Vestel'e para verilmez. Hem tuşlu telefonda kullanıyorsunuz, size şöyle orta halli bir telefon lazım. Benden söylemesi Vestel'e verdiğiniz para çöpe gider.

Dediğim gibi biraz daha para biriktirip en azından Xiaomi falan alın. Vestel'e para verilmez. Hem tuşlu telefonda kullanıyorsunuz, size şöyle orta halli bir telefon lazım. Benden söylemesi Vestel'e verdiğiniz para çöpe gider.

Önerin için teşekkürler. :) para konusunda sınırda olabilirim iş güç yok para gelmiyor elimdeki PC + ekipmanları satıyorum en fazla 1200 TL oluyor. 20 yaş altı yasak var zaten 19 olunca problem tabii. Eskiden babam Vestel 5580 almıştı çileden çıktığını hatırlıyorum :D o yüzden telefondan ümidimi kesmiş gibiyim. Fakat tuşlu telefon olunca tabii kararsız kalıyor insan.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı