1200 TL Wireless kulaklık önerisi

Bütçe
1200

Erdinand

Kilopat
Katılım
1 Mayıs 2015
Mesajlar
114
Merhaba, yaklaşık 6 senedir SteelSeries Siberia 150 kullanıyorum. Aldıktan 2 ay sonra sol uzunluk ayarlama yeri 1 sene sonra da sağ uzunluk ayarlama yeri kırıldı, ve bunlar kulaklığı kullanılmıyorken odamda masanın üstünde dururken oldu, garanti kullanıcı hatası dedi yani yardımcı olmadı bende uzunluğu kendi kafama göre ayarlayıp japon yapıştırıcısı ile yapıştırıp öyle devam ettim. Bu tecrübe sebebiyle SteelSeries ürün istemiyorum. FPS oyunları için Wireless bir kulaklık almak istiyorum. Aklımda Logitech G PRO X ve fiyatı düşerse HyperX Cloud 2 var. Harici bir ses kartım yok, laptop kullanıyorum. Kaliteli bir ses kartı almadan bu seviye kulaklıklar ile orta seviye kulaklıklar ne kadar fark eder bilmiyorum. Benim için önemli olan kafada rahat olması, dip ses vb kronik sorunlarının olmaması ve bilinçli kullanımda en az 6-7 sene herhangi bir yerinin kırılmaması. Bütçeye 1200 yazdım ama duruma göre arttırırım sıkıntı olmaz.
 
Logitech ürünlerinde genellikle bir sıkıntı olmuyor, bende g733 var ses kalitesi gayet iyi g pro x inki de ona yakındır diye tahmin ediyorum ama hyperxin kulaklıkları da iyidir diye biliyorum biraz araştırmayla seçebilirsin.
 
Logitech ürünlerinde genellikle bir sıkıntı olmuyor, bende G733 var ses kalitesi gayet iyi G PRO X inki de ona yakındır diye tahmin ediyorum ama HyperX'in kulaklıkları da iyidir diye biliyorum biraz araştırmayla seçebilirsin.

Çok araştırdım fakat çoğu inceleme sponsorlu olduğundan güvenemiyorum. Şu an tek güvendiğim kulaklık Cloud 2 Wireless. Fakat onun fiyatı da 2000 TL.
 
knk logitech g pro xi esporcular kullanıyor öyle söyleyeyim surround sesi falan var ama detaylı bilgi istersen foruma yaz logitech g pro x kulaklık alınır mı diye
Ve elini çabuk tut dolar 13.50 oldu
 
Zaten G PRO X'e güvenmediğimi söylemiştim fakat Cloud 2 Wireless ile arasında neredeyse 1000 lira fark var. Bu fiyatlarda alınacak başka wireless kulaklık bulamıyorum
Hocam bi yanlışınız olmasın. G pro x wireless Cloud 2 wirelessden daha pahalı. Sizin 1000 lira ucuz dediğini G pro x in kablolu versiyonudur. Amazondan vs. baktıysanız dikkat edin ona resimde wireless adaptörü var ama Kablolu olarak sipariş tamamlanıyor.
 
Hocam bir yanlışınız olmasın. G PRO X Wireless Cloud 2 Wireless'den daha pahalı. Sizin 1000 lira ucuz dediğini G PRO X'in kablolu versiyonudur. Amazondan vs. baktıysanız dikkat edin ona resimde Wireless adaptörü var ama kablolu olarak sipariş tamamlanıyor.

Aynen öyle hocam bende dün fark ettim, resimler kablosuz olduğundan yanıltıcı. Şu an HyperX Cloud 2 kablolu, Cloud Flight Wireless ve G733 arasında kaldım. Kablosuz istediğim için Flight ve G733 önde. Ses performansları düşük olacak fakat masam küçük olduğu için kablosuz rahatlığı daha önemli gibi benim için.
Son olarak HyperX Cloud 2 Wireless, JBL quantum 800 ve JBL quantum 600 arasında kaldım, quantum 800 ve quantum 600 arası farklar Bluetooth, aktif gürültü engelleme ve yüksek frekanslarınında 20K-40K farkı olması. HyperX özellik olarak geri gözüküyor tek artısı ise diğer iki kulaklıktan yaklaşık 100 gram daha hafif ama HyperX işte marka daha güvenilir. Öneriniz nedir?
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı