Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.065 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2020 #11 oguzhnsrmn dedi: Hocam tam anlayamadım kusura bakmayın madem güç kaynağınız var neden almak istiyorsunuz daha pahalı bir fiyatamı satıyorsunuz . Genişletmek için tıkla... Hayır. Mesela ben bu kasanın yanında gelen PSU'yu satarsam 300 TL gibi bir fiyat artırabilirim bütçemi.
oguzhnsrmn dedi: Hocam tam anlayamadım kusura bakmayın madem güç kaynağınız var neden almak istiyorsunuz daha pahalı bir fiyatamı satıyorsunuz . Genişletmek için tıkla... Hayır. Mesela ben bu kasanın yanında gelen PSU'yu satarsam 300 TL gibi bir fiyat artırabilirim bütçemi.
O oguzhnsrmn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 1.234 Çözümler 3 Yer Yazım Yanlışı Yapanlar Klübü Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2020 #12 Hamza Ensar Sağlam dedi: Hayır. Mesela ben bu kasanın yanında gelen PSU'yu satarsam 300 TL gibi bir fiyat artırabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam anlamadım cahilliğime verin.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Hayır. Mesela ben bu kasanın yanında gelen PSU'yu satarsam 300 TL gibi bir fiyat artırabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam anlamadım cahilliğime verin.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.065 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2020 #13 oguzhnsrmn dedi: Hocam anlamadım cahilliğime verin. Genişletmek için tıkla... Ben anlatamadım sıkıntı yok peki 900 TL gibi bir fiyata hava akışı iyi olan bir kasa bulabilir misiniz?
oguzhnsrmn dedi: Hocam anlamadım cahilliğime verin. Genişletmek için tıkla... Ben anlatamadım sıkıntı yok peki 900 TL gibi bir fiyata hava akışı iyi olan bir kasa bulabilir misiniz?
O oguzhnsrmn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 1.234 Çözümler 3 Yer Yazım Yanlışı Yapanlar Klübü Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2020 #14 Hamza Ensar Sağlam dedi: Ben anlatamadım sıkıntı yok peki 900 TL gibi bir fiyata hava akışı iyi olan bir kasa bulabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Biraz aştım fiyatı affet ama güzel kasadır Cougar Panzer G Temperli Cam USB 3.0 ATX Mid-Tower Gaming Kasa - incehesap.com
Hamza Ensar Sağlam dedi: Ben anlatamadım sıkıntı yok peki 900 TL gibi bir fiyata hava akışı iyi olan bir kasa bulabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Biraz aştım fiyatı affet ama güzel kasadır Cougar Panzer G Temperli Cam USB 3.0 ATX Mid-Tower Gaming Kasa - incehesap.com
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.065 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2020 #15 oguzhnsrmn dedi: Biraz aştım fiyatı affet ama güzel kasadır Cougar Panzer G Temperli Cam USB 3.0 ATX Mid-Tower Gaming Kasa - incehesap.com Genişletmek için tıkla... Peki geniş bir kasa öneriniz var mıdır, yine hava akışının iyi olması taraftarıyım.
oguzhnsrmn dedi: Biraz aştım fiyatı affet ama güzel kasadır Cougar Panzer G Temperli Cam USB 3.0 ATX Mid-Tower Gaming Kasa - incehesap.com Genişletmek için tıkla... Peki geniş bir kasa öneriniz var mıdır, yine hava akışının iyi olması taraftarıyım.
O oguzhnsrmn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 1.234 Çözümler 3 Yer Yazım Yanlışı Yapanlar Klübü Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2020 #16 Hamza Ensar Sağlam dedi: Peki geniş bir kasa öneriniz var mıdır, yine hava akışının iyi olması taraftarıyım. Genişletmek için tıkla... Hocam gayet büyüktür gözünüz tutmadıysa Corsair iCUE 220T RGB Temperli Cam Midtower ATX Kasa CC-9011190-W Fiyatları ve Özellikleri Sisteminizi atarsanız daha iyi yardımcı olabilirim.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Peki geniş bir kasa öneriniz var mıdır, yine hava akışının iyi olması taraftarıyım. Genişletmek için tıkla... Hocam gayet büyüktür gözünüz tutmadıysa Corsair iCUE 220T RGB Temperli Cam Midtower ATX Kasa CC-9011190-W Fiyatları ve Özellikleri Sisteminizi atarsanız daha iyi yardımcı olabilirim.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.065 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2020 #17 oguzhnsrmn dedi: Hocam gayet büyüktür gözünüz tutmadıysa Corsair iCUE 220T RGB Temperli Cam Midtower ATX Kasa CC-9011190-W Fiyatları ve Özellikleri Sisteminizi atarsanız daha iyi yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Peki bu kasanın önü cam mıdır yani hava akışı iy midir?
oguzhnsrmn dedi: Hocam gayet büyüktür gözünüz tutmadıysa Corsair iCUE 220T RGB Temperli Cam Midtower ATX Kasa CC-9011190-W Fiyatları ve Özellikleri Sisteminizi atarsanız daha iyi yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Peki bu kasanın önü cam mıdır yani hava akışı iy midir?
O oguzhnsrmn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 1.234 Çözümler 3 Yer Yazım Yanlışı Yapanlar Klübü Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2020 #18 Hamza Ensar Sağlam dedi: Peki bu kasanın önü cam mıdır yani hava akışı iy midir? Genişletmek için tıkla... Hocam önü cam fakat attığım iki kasadada yanda hava çıkışı için delikler bulunuyor.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Peki bu kasanın önü cam mıdır yani hava akışı iy midir? Genişletmek için tıkla... Hocam önü cam fakat attığım iki kasadada yanda hava çıkışı için delikler bulunuyor.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.065 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2020 #19 oguzhnsrmn dedi: Hocam önü cam fakat attığım iki kasada da yanda hava çıkışı için delikler bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam bunu alacak gibiyim.
oguzhnsrmn dedi: Hocam önü cam fakat attığım iki kasada da yanda hava çıkışı için delikler bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam bunu alacak gibiyim.
O oguzhnsrmn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 1.234 Çözümler 3 Yer Yazım Yanlışı Yapanlar Klübü Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2020 #20 Hamza Ensar Sağlam dedi: Teşekkürler hocam bunu alacak gibiyim. Genişletmek için tıkla... Önemli değil iyi forumlar. Corsair iCUE 220T RGB Airflow CC-9011173-WW USB 3.0 Temperli Cam Siyah ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com Bunada bakabilirsiniz.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Teşekkürler hocam bunu alacak gibiyim. Genişletmek için tıkla... Önemli değil iyi forumlar. Corsair iCUE 220T RGB Airflow CC-9011173-WW USB 3.0 Temperli Cam Siyah ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com Bunada bakabilirsiniz.