1200 TL'ye Bluetooth kulaklık önerisi

Yusuf.23

Decapat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, bu fiyata dışarıya ses vermeyen ve ses kalitesi güzel olan bir kulaklık arıyorum. Mikrofon olmasa bile olur, ses çok daha önemli benim için.

Bu 5 modeli gördüm bir YT videosunda, başka önerileriniz de varsa söyleyebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar, bu fiyata dışarıya ses vermeyen ve ses kalitesi güzel olan bir kulaklık arıyorum. Mikrofon olmasa bile olur, ses çok daha önemli benim için.

Bu 5 modeli gördüm bir YT videosunda, başka önerileriniz de varsa söyleyebilirsiniz.

Anker.

hocam dışarıya ses veriyormu birde Hepsiburada yorumlarından bazıları ses kalitesi çok kötü demiş siz kullaniyorsaniz deneyimlerinizi soylermisiniz birde su geçirmezlik seviyesi ne düzeyde
Her kulaklık %50 ses seviyesinin üzerinde sesi dışarı vermeye başlıyor, az da olsa duyulabiliyor. Su geçirmezlik testi yapmadım, YouTube üzerinden test videolarına bakabilirsin.

Her kulaklık %50 ses seviyesinin üzerinde sesi dışarı vermeye başlıyor, az da olsa duyulabiliyor. Su geçirmezlik testi yapmadım, YouTube üzerinden test videolarına bakabilirsin.

Vervebuds 100 kulaklık kullaniyordum onda öyle bir sorun yoktu gene de teşekkürler. aklımda bulunsun bu dediğiniz

Yeni konular

Geri
Yukarı