Selam arkadaşlar, bu fiyata dışarıya ses vermeyen ve ses kalitesi güzel olan bir kulaklık arıyorum. Mikrofon olmasa bile olur, ses çok daha önemli benim için.
Bu 5 modeli gördüm bir YT videosunda, başka önerileriniz de varsa söyleyebilirsiniz.
www.epey.com
www.epey.com
www.epey.com
www.epey.com
www.epey.com
Bu 5 modeli gördüm bir YT videosunda, başka önerileriniz de varsa söyleyebilirsiniz.

Honor Choice Earbuds X7 Tam Kablosuz Kulaklık
Honor Choice Earbuds X7 Tam Kablosuz Kulaklık PRG-ME00 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.

QCY HT07 ArcBuds Tam Kablosuz Kulaklık
QCY HT07 ArcBuds Tam Kablosuz Kulaklık BH22HT07A detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.

Soundpeats T3 Pro Tam Kablosuz Kulaklık
Soundpeats T3 Pro Tam Kablosuz Kulaklık detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.

Xiaomi Redmi Buds 6 Lite Tam Kablosuz Kulaklık
Xiaomi Redmi Buds 6 Lite Tam Kablosuz Kulaklık detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.

Anker Soundcore R50i Tam Kablosuz Kulaklık
Anker Soundcore R50i Tam Kablosuz Kulaklık A3949 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Son düzenleyen: Moderatör: