Ofdex Hectopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2024 #1 Bütçem 1200 civarında ama zorlarsam 1500'e kadar çıkabilirim. Benim için rahat olsun, belimi ağrıtmasın yeter, başka bir şey istemiyorum.
Bütçem 1200 civarında ama zorlarsam 1500'e kadar çıkabilirim. Benim için rahat olsun, belimi ağrıtmasın yeter, başka bir şey istemiyorum.
Efe684 Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 1.691 Çözümler 3 Yer Türkiye 29 Mart 2024 #2 Ofdex dedi: Bütçem 1200 civarında ama zorlarsam 1500'e kadar çıkabilirim. Benim için rahat olsun, belimi ağrıtmasın yeter, başka bir şey istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Zor bulursunuz hocam 2.el bakın sahibinden vs Hurdacılar bitpazarı vs Bulursanız plastik sandalye bulursunuz çünkü amortisörü ayrı para deri koltuğun suni derisi ayrı para toplasan minimum 2bin eder gibi üretim maliyeti.
Ofdex dedi: Bütçem 1200 civarında ama zorlarsam 1500'e kadar çıkabilirim. Benim için rahat olsun, belimi ağrıtmasın yeter, başka bir şey istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Zor bulursunuz hocam 2.el bakın sahibinden vs Hurdacılar bitpazarı vs Bulursanız plastik sandalye bulursunuz çünkü amortisörü ayrı para deri koltuğun suni derisi ayrı para toplasan minimum 2bin eder gibi üretim maliyeti.